fredag 3. april 2009

Stemor i endring.

Og da er det blomsten jeg snakker om. Det er ikke så lett å se, men i dag hadde den hvite stemorsblomsten endret farge til svakt blålilla. stemor hvit-horzEllers har det vært en fantastisk dag. Første dag av påskeferien, skyfri himmel og godt og varmt i solen. Jeg har vært hyperaktiv. Jeg har ryddet under verandaen og kastet masse. Nå er det plass til saker og ting der, og vi er kvitt ting som har stått der i årevis og samlet støv og rust. Jeg har fått beiset pallekarmene og malt det lille kafesettet som står på terassen. 

Jeg har vært på Plantasjen og kjøpt hagejord og kugjødselkompost. Nå er jeg klart til å grave bed:-) Og så klarte jeg ikke å dy meg for å kjøpe med meg en New Dawn og en Clamatis Pink Fantasy som skal klatre i syrintreet.

I morgen er det også meldt fint vær og jeg gleder meg til enda en utendørsdag:-)

7 kommentarer:

Miamaria sa...

Skikkelig stilig den der! Jeg digger sånt som skifter farge underveis.

Wenche sa...

Wow, så effektiv du har vært i dag da! Håper jeg får ånden over meg når jeg får tatt påskeferie til onsdag og snøen forhåpentligvis er borte :-)

Ninni sa...

Høres ut som en perfekt dag du hadde i går! Den stemoren er bare helt fantastisk, et lite under :)

Her er det tåke og yr og fremdeles er mesteparten av haven dekket av et tykt lag sne. Litt regn hadde egentlig gjort seg, skikkelig regn altså, ikke bare pingleyr.

Kos deg med hagen din i vårværet!

AnitaH2 sa...

Klar for å få hostaer, nå da? Tror jeg så en spirende tendens her om dagen...

Elisabeth sa...

KJenner på en ørliten misunnelse ang å kunne grave i jorden. Her er det snø og tele ennå..urk! Men snart....snart..;)

Ellea sa...

Klar som et egg Anita:-)

AnitaH2 sa...

Har ikke bil før tirsdag, men du må gjerne svinge innom hvis du vil ha dem før? Da kan du se den flettede også... ;-)
Litt pinlig, jeg er like stolt som om jeg skulle ha laget den selv, jeg som bare valgte ut fasong og pilegreiner av samme tykkelse, og ellers stod og så på...