mandag 4. mai 2009

Og så kom regnet.........

.....og som det regner! Det bøtter ned og ifølge værmeldingen skal det vare i flere dager. De mest pessimistiske mener sågar at det ikke skal lette igjen før vi reiser til fredag. Tyrkia er definitivt ikke like sjarmerende i surt regnvær. Det er liksom ingenting som er beregnet på at det skal regne her. Ikke en paraply å oppdrive i mils omkrets.Slik er utsikten fra hotellrommet mitt akkurat nå.

Akkurat nå er jeg glad for at vi er her for å jobbe og ikke på ferie. Og så er jeg enda mer glad for at været var så vennlig å skinne på oss i helgen da vi hadde fri. I går var vi på stranden og hadde en deilig dag.
Jeg koste meg i finværet, men lengtet allikevel hjem. Nå lengter jeg bare hjem. Trøsten er at jeg har fått rapporter om at plantene mine har det bare bra.

6 kommentarer:

Gry sa...

Nei men, uff da. Trøsten for være at da blir det ekstra godt å komme hjem! Forhåpentligvis til sol og vår.

Anonym sa...

Gjenkjenner følelsen av "ikke å ha lyst" - slik som jeg farter om dagen, og attpå til med innlagt sykehustur, blir det altfor lite haging. Reise er nå likevel stas, og når det av forskjellige grunner hoper seg opp akkurat nå, så får man bare ta det som det kommer og innse at våronna blir nødtørftig i år. Jeg gleder meg vilt til neste ukes elvecruise på Donau, selv om jeg "ikke har lyst" til å forlate hagen akkurat nå...

Margrethe sa...

Tok meg en tur innom bloggen din :) Om det er noen trøst er det regnvær her også.

Margrethe

Juni sa...

Godt at plantene dine har det bra.
Her har det regnet i natt, og det er jo fornuftig. Regn om natta og sol om dagen, akkurat slik det skal være, bortsett fra vinden da. Den ser ut til å komme med styrke i dag også.

Håper dere få lærerrike og interessante dager som trøst for det dårlige været.

Charlotte sa...

Søren og da. Men som du sier er ddet jo litt greit også siden du er på jobb da. Vel, din vannenabo har vert flinkere enn min. :-)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風