mandag 4. mai 2009

Og så kom regnet.........

.....og som det regner! Det bøtter ned og ifølge værmeldingen skal det vare i flere dager. De mest pessimistiske mener sågar at det ikke skal lette igjen før vi reiser til fredag. Tyrkia er definitivt ikke like sjarmerende i surt regnvær. Det er liksom ingenting som er beregnet på at det skal regne her. Ikke en paraply å oppdrive i mils omkrets.Slik er utsikten fra hotellrommet mitt akkurat nå.

Akkurat nå er jeg glad for at vi er her for å jobbe og ikke på ferie. Og så er jeg enda mer glad for at været var så vennlig å skinne på oss i helgen da vi hadde fri. I går var vi på stranden og hadde en deilig dag.
Jeg koste meg i finværet, men lengtet allikevel hjem. Nå lengter jeg bare hjem. Trøsten er at jeg har fått rapporter om at plantene mine har det bare bra.

5 kommentarer:

Gry sa...

Nei men, uff da. Trøsten for være at da blir det ekstra godt å komme hjem! Forhåpentligvis til sol og vår.

Anonym sa...

Gjenkjenner følelsen av "ikke å ha lyst" - slik som jeg farter om dagen, og attpå til med innlagt sykehustur, blir det altfor lite haging. Reise er nå likevel stas, og når det av forskjellige grunner hoper seg opp akkurat nå, så får man bare ta det som det kommer og innse at våronna blir nødtørftig i år. Jeg gleder meg vilt til neste ukes elvecruise på Donau, selv om jeg "ikke har lyst" til å forlate hagen akkurat nå...

Margrethes hus og hage sa...

Tok meg en tur innom bloggen din :) Om det er noen trøst er det regnvær her også.

Margrethe

elle-melle sa...

Godt at plantene dine har det bra.
Her har det regnet i natt, og det er jo fornuftig. Regn om natta og sol om dagen, akkurat slik det skal være, bortsett fra vinden da. Den ser ut til å komme med styrke i dag også.

Håper dere få lærerrike og interessante dager som trøst for det dårlige været.

Unknown sa...

Søren og da. Men som du sier er ddet jo litt greit også siden du er på jobb da. Vel, din vannenabo har vert flinkere enn min. :-)