fredag 4. juni 2010

Fornyelse i lysthuset.

….ja for nå er overgangen fra drivhus til lysthus nesten fullført. Det er bare noen få småplanter igjen i en hylle, pluss alle agurk, tomat og andre matplanter som skal stå der i sommer.

lysthusmøbler1Møblene ble kjøpt for den nette sum av kr. 100,- pr. stk på Crazy Price. Putene var 19,- kroner dyrere og jeg stjal rått og ublu ideen fra Charlotte som hadde kjøpt dem til sin paviljong.

Plantebordet er satt ut og jeg har fått en veldig kjekk planteplass i “grønnskahagen” min:)

planteplassEllers er stå i hagen så her for tida:

hagen pr dags dato  

…og slik ser det ut til at den kan fortsette å være fram til høsten. Dårlig med snekkere tilgjengelig gitt! Veggen på paviljongen er satt opp for å slippe innsyn når vi sitter der og griller. Fikk et smart tips fra en nabo i går. Kanskje jeg kan få plassert en levegg på hver side av inngangen til hagen for å skjerme for innsyn……så nå går turen til Jysk som jeg vet har noen fine i plastrotting……

12 kommentarer:

Marit -Tusenfryd sa...

Så fint det blir Ellea! Jeg likte godt den "båtveggen" deres:)
Håper det går greit å skaffe seg ny snekker, man vil jo helst bli ferdig med slike prosjekter litt fortere enn fort og da er det kjedelig å måtte vente.
Jeg føler med deg.

Klem!

Blomsterguri sa...

Så fint det ble i "lysthuset" ditt :-) Jeg må visst ta en tur på den butikken jeg også. Gode snekkere er som regel opptatt - dessverre. Og levegger på Jysk sier du - skjønner ikke hvor de gjemmer hageutstyret sitt når jeg er der....

AnitaH2 sa...

Det blir SÅÅ bra! Blir litt svett når du snakker om snekkere... Jeg har ikke jobbet for saken, og vet jeg burde...
Sukk!

krepsemor sa...

Kjempeflott ble det ja! Det blir sikkert mange fine sommerkvelder i lysthuset!

krepsemor sa...

Kjempekoselig, Ellea! Nesten litt misunnelig her nå...

Mete sa...

Ojojoj, så fint det blir hos deg!
Kjipt med uteblivende snekkere, men godt dere er kommet så langt dere har!
Kos deg i hagen og lysthuset!

New Dawn sa...

Kjempeflott grønnsakhage du har :-)

TurboLotte sa...

ÅÅÅh det er så fiiiiint!!

Ninni sa...

Såååå flotte møbler til nesten ingenting! Det var jo et realt kupp. Jeg la merke til putene hos Turbolotte, de passer like bra hos deg, kjempesøte er de :)
Er det betonghellene du bar i grønnsakshaven? FOR en jobb, du kjenner det vel enda tenker jeg. Men ryddig og pent ble det.
Utrolig dumt med snekkerne som forsvant uten at du har fått noen nye i kikkerten. Håper det plutselig dukker opp noen. Det fortjener du!
I mens får du kose deg i det nydelige lysthuset og paviljongen din. Fant du levegger, tro?

Tonerose sa...

ojojojojoj - det var litt av ett kupp på møblene!! De var kjempeflotte!! akkurat sånn stil som jeg liker, romatisk og herlig. :o)

Puten var NYDELIGE!!! tror jeg må gå på jakt etter sånne - de var virkelig helskjønne.. crazy price.. Hm, mon tro om det finnes i nærheten av meg?? De var kjempeskjønne!!

Håper dere plutselig får en snekker, men jammen må jeg si det ser veldig bra ut i hagen din nå også!! ...hva mer skal du ha snekker til?

Ønsker deg en fortsatt topp kveld!

Ellea sa...

Tonerose: Snekkerne skal sette opp terasser, både den som er revet og en ny ut fra stuen. Putene ble kjøpt på KID de:)

Northern Shade sa...

Your sitting area looks so cozy, and would give a wonderful view of the garden. The decorative touches like the fabric and planter make a nice scene.