lørdag 28. august 2010

Endelig i gang!

….med terassene:)

Eller for å være helt korrekt, det er snekkerne som er i gang. Polske sådann. Skrekkelig søte og hyggelige, og ikke minst; ekstremt raske, og arbeidssomme!

De startet jobben i går ved tolv/ett tiden.

Slik så det ut kl. 15.00 i dag (jada de jobber på lørdag også)

kl 1500

Her jobber de forsiktig rundt et bed med Lychnis:)

flittige snekkere

Slik så det ut da de dro kl. 19.00 i kveld.

kl 1900

De har satt opp hele rammeverket til begge de nedre terassene (vår og naboens), De har kledd nesten hele fronten med kledning (så var det ikke mer igjen, resten kommer til mandag). Stolpene til rekkverket rundt er satt opp. Det samme er rammeverket til reposet oppe (der stigen står) Vi fant ut at den store stenen vil komme i veien for trappa, så den firkanta ramme som står oppå den blir et mellom repos, og så kommer det noen trinn ned fra den også. Det blir en dør i hver ende inn til rommet under, siden det skal deles i to. Et rom til fars verktøy og et rom til mors hageting:) Under gulvet på terassen skal det kles med metallplater slik at det blir helt tørt under der. Om ikke det var nok har de faktisk kuttet til sidene på trappen, målt hvor trinnene skal være og kuttet opp disse. Det er helt sprøtt så raskt det går:)

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flott! Kjekt at det går fort unna, men enda bedre at det er skikkelig gjort =) Blir fint når det blir ferdig!

Blomsterguri sa...

Det kommer til å bli kjempebra! Spennende å følge med, så holdt oss oppdater er du grei :-)

TurboLotte sa...

Hurraaa!! SÅ gøy!!!
Det blir spennende å se etterhvert.
Tenk.. om et par hundre år, så kommer arkeologer for å titte, og så finner de de berømte veggmaleriene under kledningen. DET blir stas!!

Ellea sa...

Joda, her går det ikke bare raskt unna, her går det ordentlig unna også. Det er tydelig at dette er erfarne snekkere som vet hva de holder på med:)

Nå har jeg jo to nye dører som må ha sementmatte foran seg. Jippi! klar for nye støpeprosjekter:)

Margareth sa...

Dette er jo megabra!!! Godt at de endelig er i gang, godt at det blir gjort skikkelig av erfarne snekkere (for DET er ikke en selvfølge) og at det går så fort da du har ventet så innmari lenge!!! Snart blir det innvielse av den nye terrassen???? ;-))

AnitaH2 sa...

Hmm, må få nummeret til de gutta der! Her har det skjært seg litt før vi i det hele tatt kom i gang.