mandag 13. desember 2010

Lucia nostalgi

I dag har jeg blitt minnet om at det er Lucia, både på Facebook, blogger og andre steder. Jeg må jo bare innrømme at når jeg ikke lenger har små barn er jeg ikke like flink til å huske på slike dager. Egentlig må jeg jo bare innrømme at jeg var ikke flink til å huske slike dager da her sønn var liten hellerFlaut fjes

Jeg har aldri vært en sånn supermor/husmor som alltid planla og hadde ting klart lang tid i forveien. Her i heimen rådet ofte panikken kvelden før. Heldigvis hørte Lucia feiringen med til de enkle panikkoppgavene. Da gjaldt det å finne fram en av fars hvite skjorter. Snu den bak/fram og brette den opp på armene. Som oftest var det alltid noe av julepynten som hadde blitt glemt året før – den kom seg aldri opp på loftet, men ble stappet ned i en eller annen skuff. Så da var det bare å finne fram den, improvisere litt – og vips hadde vi en liten Lucia terne

lucia montasje

Dette bildet er så definitivt tatt i pre-digital alderen! Luciafeiring i barnehagen – og herr sønn synger ivrig, iført nevnte skorte og julepyntSmilefjes Helledussen så skjønne de var!!

5 kommentarer:

TurboLotte sa...

ÅÅÅÅh så skjøønn!!!!
Ja Christian går i dag med gulnet opprevet laken... går sikkert greit. haha!!

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Godt å høre at det er flere enn jeg som ikke hører til de alltid velplanlagte og superorganiserte! :D

Wenche sa...

Åh så søte da :-)

Dette fikk meg til å se på tilsvarende bilder av Steffen, og jeg er nok heller ikke av de mest velorganiserte nei. Han var iført en av mine hvite bluser og litt sånn sølvgirlander som belte :-)

Grethe sa...

Koselige minner å se tilbake på- husker en panikkkveld der hvitt strechlaken ble vurdert, men poden heldigvis fikk på seg en bedre egnet hvit skjorte.... Skolen har heldigvis skjønt det og har et sett Lucia drakter til den klassen som går Lucia.

Ellea sa...

Hyggelig å høre at det er flere ustrukturerte mammaer der ute:)