lørdag 27. september 2008

Det er så deilig med lørdag:-)

.....spesielt etter en travel uke med mye reisevirksomhet. Det var en fin tur til Drammen, faktisk var en time i Drammen like bra som en dram i timen Nydelig vær og jeg hadde en hyggelig middag med en kollega på uterestaurant

Jeg kom hjem fredag kveld og satt som et slakt i stolen resten av kvelden.

I dag har jeg fått satt enda flere pelliser og fuchsia til vinterhvile i kjelleren. Jeg telte over og nå er det ikke mer enn 16 igjen. Jeg er redd det kan komme en frostnatt til uka så det gjelder å redde dem. Har satt på litt varme i drivhuset til tomaten og agurkene, så dersom det blir krise får de flytte inn der midlertidig.

Jeg savner kameraet mitt forferdelig. Jeg har sjekket status på nettet (skrekkelig greit!) og det er sendt til reparasjon. Jeg måtte ta kontakt dersom jeg trengte låneprodukt. Jeg trenger låneprodukt! Neste stopp Elkjøp.....

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Hei!
Markblomst har noen knallgode oppskrifter på sin blogg. Kopier og lim inn denne linken, så skroller du litt ned på siden til oppskriften. Jeg forandret bredden på bloggen, og på innleggsgreia. Ikke på sidefeltet. Bildene er klikkbare, der hun viser koden.

http://moseplassen.blogspot.com/2008/07/tips-til-andre-bloggere-p-blogspot.html

Elisabeth sa...

Flere som bærer pelliser ja, det nærmer seg høst og kulde, selv om det er mildvær akkurat disse dagene. Men den kommer nok, kong vinter..brrrrr..;)

Charlotte sa...

Du får ned bildestørrelsen på samme måte som der en endrer størrelsen på bloggen. Se på Moseplassen sin side igjen. Der står det akkurat hvordan en gjør det også. ;-) Har ellers skrevet en kommentar til deg i bloggen min på et annet spørsmål. Aner ikke helt hvor jeg skal svare jeg.. jeg pleier å abbonere på svar på innlegg i blogger hvor jeg spør om noe, gjør du?

Charlotte sa...

Her kan du se: http://get.live.com/