mandag 29. september 2008

Endelig kamera igjen!

I dag styrtet jeg ut på Elkjøp etter jobben og spurte så vakkert om det nå engang var sånn at de hadde et lite lånekamera til meg mens mitt ble reparert? Jada svarte mannen i service disken, det hadde de så menn. Gjett om jeg ble lykkelig! Plutselig ble jeg skrekkelig glad i denne mannen

Da jeg kom hjem måtte jeg selvfølgelig teste kameraet og hadde meg en liten runde i hagen.


Øverst løvemunnen som står i balja si og blomster så lykkelig. De jeg hadde i fjor lot jeg bare stå og sandelig kom de igjen i vår. Jeg skal prøve det samme med disse


Nederst til venstre en engletrompet. De blomstrer som de ikke har gjort tidligere i sommer:-) Det er litt tynt med blader, men desto flere blomster.


.........og så kom jeg over krukken med blomkarse. Den trodde jeg var helt ferdig her for noen uker siden, så jeg klippet den helt ned.......og nå har den kommet tilbake:-)

I det siste har jeg sett så mange vakre fugle brett og fuglehus på bloggene rundt forbi. I mangel av vakkert fuglehus å vise fram tenkte jeg at jeg skulle vise fram fluehuset mitt:-) Det har stått i zink krukken til min rosy border i hele sommer.........

Ellers har jeg stadig noen vemodige runder inn på det som var rommet til sønnen i huset

Jeg synes det er blitt riktig fint der inne etter at vi har gjort det om til kombinert gjesterom, bortsettingsrom og rommet til gullgutten når han måtte ønske å campere hjemme......


........men det er godt å ha noe som minner om ham her også......sånn som den ene skarptromma og djamben hans.....og så henger fremdeles deltagerlappene fra de gangene han moret seg med å være med på audition på Idol:-) Han kom ikke videre og det var heller ikke meningen.......men gøy hadde han det. Begge gangene:-)Til slutt tok jeg en titt i drivhuset for å se om det er noe mat der...og det var det:-) En stor fin agurk, og enda flere på gang. Masse sitroner.....og her er det også flere som kommer. Og så var det en liten fangst av tomater i dag også:-)


Forresten har jeg funnet ut at blogging er livsfarlig! Etter at jeg begynte meg blogging og fant ut av alt det morsomme man kan foreta seg har jeg sittet i timesvis med nesa i skjermen
Hvor ble det av det sosiale livet mitt?!

6 kommentarer:

Vigdis alias Vicky sa...

Det var en flott samling bilder. Skjønner at du setter pris på å kunne knipse igjen!

Med det gode klimaet du har, kan du sikkert fortsette blomstersesongen en god stund til. Her er det fortsatt bra, men betraktelig kaldere siste natten.

tuje sa...

Kan skrive under på dine utsagn! Har lånt bort kamera til sønn som bor et godt stykke unna, og aldri har jeg vel sett såå mye fint jeg bare skulle burde ha fått tatt bilder av!! til jeg husker at her er intet fotoapperat. neida! sånn er nå livet! smøre seg med tålmodighet, - det er saken!! Koselig blogg, - takk for titten!

Juni sa...

Enig med deg i at blogging er gøy. Det er så mye fint å se, og det at en kan legge inn komentarer og få komentarer gjør det ekstra gøy. Heldig for deg at du traff slik en hyggelig mann slik at du kan få knipset litt.

Charlotte sa...

Ja denne blogggingen tar helt av. Jeg har overtalt Titti til å lage en i alle fall, men jeg vet ikke helt om hun er helt bitt enda. Tror jeg må vise henne litt så hun kommer på gli.
Men du og du, den sønnen din er da vakker.. rett og slett. Hadde jeg vært 16...

Så godt at du har fått tilbake kamera da.

Vivi sa...

Kjempe fine bilder. Alt blir bedre når utstyret er iorden.

Ha en fin kveld.

Ellea sa...

Så vidt jeg kan se har Titti bare opprettet bloggen og ikke fått noe innhold i den....jeg tror hun trenger litt inspirasjon fra oss frenetiske bloggere:-)

Ja ikke sant jeg har en vakker sønn?.....pleier å si at vi hadde nok ikke klart å lage ham så vakker selv... lol