fredag 24. oktober 2008

Mye vil ha mer......

I dag oppdaget jeg til min store forskrekkelse at min kjære trodde jeg hadde målt og jeg trodde han hadde målt......om det var plass til lysthuset på terassen. Jeg styrtet ut og oppdaget at det var det aldeles ikke. Iallefall ikke på den smale delen der det bittelille drivhuset har stått. Så da besetmte vi fluksens at det får stå på den andre enden, der paviljongen står nå. Den enden er såpass mye bredere at vi fant ut at det faktisk er plass til et 13m2 lysthus. Det koster bare 2000,- mer, så da bestilte jeg likegodt det i stedet

Jeg tror egentlig ikke jeg har skjønt hvor masse plass jeg kommer til å få.Min bedre halvdel ble kjempelykkelig da det gikk opp for ham at vi nok kan få plass til et lite møblement med sofa og stoler der om sommeren når det ikke er så mye planter der inne Da blir det en deilig utestue på kalde dager og om kvelden.

Huset kommer neste fredag. Vi måtte vente så lenge fordi vi må være hjemme når det kommer. Glassplatene må settes under tak og de må stå oppreist. Snekkeren er på plass neste mandag Så da er det kanskje realistisk å tro at det er på plass om to uker.........

Ellers har det vært en fantastisk høstdag i dag. Jeg hadde fri og har fått jobbet ute i mange timer. Nå er alle fuchisaene klippet ned og satt i kjelleren. Det var godt å få gjort det men det er ikke spesielt hyggelig å klippe dem ned når de står i full blomst.

I sommer har jeg prøvd meg på å stamme opp for første gang. Det er en rosa beacon. Jeg startet litt sent så det har ikke blitt så veldig størrelse på den, men jeg fikk det til! Den står fremdeles i drivhuset sammen med noen andre småting. Lurer på om jeg bare skal la den stå i lysthuset, for den er så spinkel at jeg tviler på om den klarer en vinter i kjelleren.
I morgen har jeg nådd den anselige alder av 48 år, og jeg er så heldig at det er Dark Season, med masse flott konserter denne helgen. Vi tenkte at vi skulle gå på en Beatles tribute aften. Gleder meg!!!

11 kommentarer:

Mete sa...

Hihi - så gøy for deg!
13 deilige kvadrat! Gratulerer!
Og også gratulerer med dagen - er det Bjorvands dere skal høre? De er trolig dyktige! (hørte de sist i en begravelse, trist og flott)

Kos deg!

Charlotte sa...

ØØØØYYY!!! Hva i huleste! Skal du slå meg med hundrevis av kvadratmeter her nå! Ok, men da kommer jeg ubehagelig mye på besøk, sier jeg bare.
Guri for en villig mann du har da? Hva er trikset?

Du. har du bursdag i morgen, så har du ikke sagt noe?? Fyttigrisen!! Gratulerer med daaaagen sååå mye i morgen. !!

Miamaria sa...

Gratuleeerer med daaagen! :) Spennende med lysthuset, det blir kjempefint.

Charlotte sa...

Glemte å si: Helledussen for en søt oppstammet fuchsia! Husker jo den du begynte med. Har jo virkelig kommet seg den der ja.

Ellea sa...

Mete:Ja det er Bjorvands +++

Charlotte: Ubehagelig mye for deg er definitivt behagelig mye for meg:-)

Takk takk for alle hilsner:-)

Og ja jeg synes min lille oppstammede ser skrekkelig søt......

Ellea sa...

Jeg mente jo er skrekkelig søt.......

Linnemi sa...

Det kommer til å bli litt av et lysthus!
Egentlig burde navnet 'drivhus' byttes ut med 'lysthus' hos alle 'gale ...

Og - gratulerer med dagen! - nå har du kun to år igjen til selve Livet starter. :-)

Ellea sa...

Ja ikke sant lysthus er et godt navn:-) Så mye lyst og glede som finnes der!

Vivi sa...

Det høres aldeles herlig ut, med lysthus som kan brukes både på varme og kalde dager.

Joda, det er slik. Når man først har fått noe,som vil vi gjerne ha mer. Har det på samme måte selv,og det føles helt greit.

Anne på Moseplassen sa...

så flott at det ble ett større hus! Jeg har jo sett så mange sånne drivhus nå som benyttes like mye som utestue som drivhus at litt størrelse på det nok vil komme godt med så det blir plass til både folk og planter :D
Gratulerer så mye da!

solfrid sa...

Glemte å gratulere deg i går - gratulerer med dagen!!