onsdag 12. november 2008

Enda et "barn" har flyttet ut......

......og denne gangen var det drivhusbarnet mitt:-)

I dag var Merethe og mannen og hentet det bittelille. Da hun sendte SMS om at de kom for å hente det i dag, skyndte jeg meg ut for å tømme det siste som stod inne i det. Samtidig hadde jeg meg en liten farvelrunde i huset. Det ble ingen stor runde, huset er tross alt bare 4m":-) Jeg måtte takke for alle gode stunder vi har hatt sammen, takke for all gleden dette lille plasthuset har gitt meg. Jeg må innrømme at det var ganske vemodig å se det forsvinne............snufs.


I går var jeg en tur på Plantasjen og da solgte de noen siste rester av hortensia for 50,- kroner. De måtte jeg selvfølgelig bare ha! Den ene har jeg plassert i en basket som henger opp under taket i drivhuset og den andre pynter opp på bordet.

Det er så hyggelig å kunne ta bilde av blomster igjen!! Fikk også tatt et bilde av den siste blomsten på engletrompeten.

I kveld har jeg vært hos Charlotte og innviet drivhuslysekrone nr. 2 i Vågsbygd. Den var kjempelekker og det ble en skikkelig koselig stemning inne i drivhuset. Så koselig steming var det at vi ble sittende og kjase i timesvis...........:-)

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Ja det hørtes jo litt trist ut med pittellille.. men huset får sikkert et strålende opphold på andre siden av byen.
Takk for drivhuskjas. Har tenkt masse på det vi pratet om og tror kanskje det kan være løsningen på mange problemer. Pratet med Gubben og han synes også det hørtes veldig logisk ut. Så vi får se.

Charlotte sa...

Ååååå glemte å gi deg adressen til Geofysikerens blog. http://teddyogchriss.blogspot.com/

Elisabeth sa...

Drivhuskjas, det er absolutt et ord som skal i min ordbok under positive ting man aldri kan gjøre for mye av ;)

Mete sa...

Jeg lover på tro og ære og ta veldig godt var på det pittelille, supersøte drivhuset! ScoutsHonor!