lørdag 29. november 2008

Nytt utseende på bloggen

Jeg har vært veldig glad i den sorte bakgrunnsfargen min veldig lenge, men nå fikk jeg behov for å bytte til en lysere bakgrunnsfarge. Jeg ser at det er lettere å lese i de bloggene som har lys bakgrunnsfarge........

Da jeg først var i gang fant jeg ut at jeg kunne jo fornye meg helt og har byttet bilde i headingen også. Egentlig ble det ganske fint. Men nå er klokken masse........når en først setter i gang har tiden en tendens til å fly, så jeg får titte litt mer på siden i morgen (eller det vil si senere i dag.....:-)


Edit: Litt senere på dagen fant jeg ut at jeg ville ha tilbake det gamle headingbildet, det minner meg sånn om alle deilige sommerstunder mens jeg satt i paviljongen:-), men jeg gjorde det litt bredere og lavere enn før. Jeg fant også ut at jeg heller ville ha hvit enn grå bakgrunn.

9 kommentarer:

Harryford sa...

Flott Ellea! - - - Leste jeg en plass at grått er det nye svart! ;-)

Hmmm tiden flyr for meg og, har vist begynt på en ny dag! Rekker av og til 2 dager i døgnet!!! 2 korte!!!

Juni sa...

Dette ble veldig fint Ellea.
Jeg driver å forandrer litt jeg og.
Det er ikke så lett å få bloggen akkurat slik jeg vil. Det henger vel sammen med at jeg ikke er så datakyndig.
Men det er sant at blogger med litt lysere farge er lettere å lese.

Vivi sa...

Gratulerer med "ny" blogg. Kjempe fin. Trenger litt lyst nå i mørke tia.

Ninni sa...

Så fint det ble, vellykket forandring dette :) Det er moro å variere litt innimellom. En diskret bakgrunn gjør at tekst og bilder trer tydeligere frem synes jeg. Har prøvd meg frem tidligere med en grålilla bakgrunn, eller beigebrunaktig, men det har blitt med forsøket.

Ellea sa...

Hehe Harryford, oss natteranglere imellom:-)

Sine sa...

Det er kjekt å forandre litt innimellom. KJempefint.

Miamaria sa...

Supert, nå ble det lett å lese bloggen din ja! :) Savner drivhusbildet, men det var vel av det gamle? Da var det jo litt utdatert, ja. Gratulerer med ny look her. :)

Anonym sa...

Jepp! Flott og fint og behagelig for øyet, Ellea :-D

Ellea sa...

Miamaria: Jeg fant også ut at jeg savnet drivhuset. Mest fordi det minner meg om en sommerstemning som jeg lengter etter.......så derfor satte jeg inn igjen en variant av det:-)