søndag 14. desember 2008

Lucia mimring


Når man har voksne barn har man en tendens til å glemme slike dager som Lucia. Men som en ivrig bloggleser blir man stadig minnet om ting man hadde glemt, så også med Lucia. Det var da jeg ble så nostalgisk og begynte å minnes Lucia feiring i barnehagen, som alltid var et av høydepunktene før jul. Jeg fant fram noen gamle bilder i albumet som jeg fikk scannet inn. Akkurat denne Luciafeiringen husker jeg lokket fram både tårer og latter.

Men han var jo nydelig da sønnen, i sine yngre dager - med pappas avlagte skjorte, juletreglitter i håret og stjernestav:-)).....sang av full hals gjorde han også.

8 kommentarer:

Gry sa...

Du er heldig du! Jeg fikk aldri oppleve Lucia med ungene. Barnehagen hadde som politikk at foreldrene ikke fikk komme. Begrunnelsen var at det alltid
var noen foreldre som ikke kom, og det ble så leit for disse barna. For det var alltid de samme som gikk igjen.

hagenpahytta sa...

Skjønninger! :-)
Jeg har forsøkt å forklare det med bilder/musikk/videoer inne hos meg selv.

Juni sa...

Herlig!

Charlotte sa...

Åh så skjønn!!!
Christian gikk også Lucia her om dagen, men fikk heller ikke se det.. er jo på jobb, og får helt klump i halsen når andre foreldre som ikke jobber ( men har barna i barnehagen??? ) får sjangs til å se disse tingene.
De kunne i alle fall tatt noen bilder da.

Charlotte sa...

Glemte å si at jeg gleder meg villt til Tirsdag!! Titti kommer også.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Siste året Silje Beate gikk i barnehagen, fikk hun være selveste Lucia fordi hun da var den elste av barna. Jeg hadde ikke anledning til å være tilstede, men heldigvis hadden en mor til en av de andre barna tatt et flott bilde som jeg fikk :)

hildeG sa...

nydelige!

hagenpahytta sa...

Svar til deg hos meg ;-)