tirsdag 6. januar 2009

En liten engel til meg kom


Jeg har blitt så skrekkelig glad i engler. De er så vakre, og så elsker jeg tanken på at noen er der og passer på. Jeg må jo ha hatt en skytsengel med meg i livet mitt:-) I dag kom det en ny engel til meg. Kona til en kollega er kunstner, og det er hun som har laget denne vakre engelen til meg.

Jeg er så heldig at jeg har to kolleger som har kunstnerkoner, så av den andre kunstnerfruen tenkte jeg at jeg skulle bestille en skytsengel.

Ellers var det faktisk veldig godt å komme tilbake på jobb etter 3 ukers ferie. I dag har jeg tenkt masse på at jeg er så heldig som har en jobb som betyr så mye for meg at det er godt å komme til bake til den etter ferien. Det er ikke alle som har det slik, og jeg har ikke alltid hatt det slik.

Ellers spirer det som bare rakkeren. Jeg hadde egentlig tenkt å lage en oppdatert såliste her i bloggen, men jeg tør ikke Hadde jeg gjort det hadde jeg sikkert fått masse "smekk på lanken" for at jeg har sådd så alt for mange sommerblomster så alt for tidlig.................Men det går nok bra. Jeg har masse plass i drivhuset og jeg skal knipe som om jeg hadde akkordbetaling for det!

Men alt for tidlig eller ikke.......vår følelse får jeg av det!

11 kommentarer:

Mete sa...

For en vakker engel!

Og lag den spirelista, da! Jeg er super nysgjerrig!

Klem

Charlotte sa...

Så vittig! Jeg har akkurat bestillt meg en engen fra GundaM sine sider. Tenkte å ha den som en engel som passer på meg. Føler at jeg trenger det litt nå.

Deilig at det spirer!!!

Anne på Moseplassen sa...

jammen, om du har sådd sommerblomster allerede, og skal knipe, så får du jo en masse fint stiklingsmatreale.... hehe, du må nok investere i hyller og dyrke i høyden :D
Nydelig engel :)

Juni sa...

Flott engel!

Her går det tregt med såinga.
Jeg tenker at du kan vandre rundt i et hav av farger og blomster til sommeren - for et syn det kommer til å bli!

Linnemi sa...

La kunstenglene stå som en bekreftelse på de englene som hele tiden er rundt deg. :)

Ellea sa...

Takk for oppmuntrende ord. Da kan jeg jo bare glede meg uhemmet, og knipe ivei:-) Kanskje jeg til og med tør å legge ut spirelista mi etterhvert:-)))

hildeG sa...

Veldig nusselig engel. Spirelister titter jeg ikke på før jeg er hjemme fra ferie...

Elisabeth sa...

Åee..så nydelig engel du har fått, engler er jo bare så vakre, og ikke minst så kommer de i alle mulige fasonger og varianter. Kjempegøy.
Og grattis med så-starten, du må jo legge ut liste, jeg er jo kjempespent, det kan nesten ikke bli for tidlig når det kommer til noe så morsomt som å så ;)

Sine sa...

Så spennende med sålista di da... Legg ut! Bring inn litt vår!

Selv er jeg off-haging nå, men det kommer nok. Er jo ikke den som sår mest. Skulle også hatt et drivhus.

Lykke til!

Wenche sa...

Kom igjen da - med spirelista. Som du sikkert har sett har jeg nok vært altfor tidlig ute jeg også, foreløpig bare med staudene, men det kommer nok noen sommerblomster snart også. Jeg hadde jo ikke regnet med at så mye skulle spire så fort så det spørs om ikke drivhuset må fyres opp snart.

Og du, når det gjelder Fuchsia (eller andre planter/stiklinger for den saks skyld) ikke bestill noe på nettet hvis det er sorter jeg har. Jeg har jo allerede en god del stiklinger i kjelleren og flere blir det etterhvert som de nå begynner å komme med nye skudd.

Jeg samordner gjerne bestilling med deg selv om jeg vel egentlig hadde bestemt meg for å ikke utvide antallet noe særlig i år. Men jeg vet av erfaring hva som skjer når våren er der, må-ha-syken slår til for fullt :-)

MaMaSi sa...

ÅÅÅååå de englene e bare helt flotte... Er det hu Hanne som lager de?
Koselig blogg du har:o)

Ha en flott uke