lørdag 24. januar 2009

Nå må vel Juni være glad........

.....var det første jeg tenkte da jeg stod opp i dag morges og så at det var kommet snø. Jeg vet hvordan hun lengter etter snøvinter. Dessverre er det typisk sørlandssnø, som er våt og tung. I løpet av kvelden går den sikkert over i enda mer typisk sørlandssnø - slaps!
Ellers vet jeg om en annen som også ble veldig lykkelig da det snødde idag. Naboen som i går gikk til innkjøp av en snøfreser som vi skal ha på deling alle vi som bor på plassen her. Han var skrekkelig ulykkelig i går da den lovede snøen kom som regn. Her er han i full aktivitet, og han koste seg veldig med snøfresing og jeg koste meg veldig over nymåkt innkjørsel da jeg kom fra frisøren:-)

Ellers begynner jeg å kjenne at frøfoten går igjen. Tror sandelig det er på tide med en ny runde med såing:-)

4 kommentarer:

Juni sa...

He, he Ellea, morsomt at du tenkte på meg:)
Men det er nok som du sier altfor blaut til å vare, og det er ikke den slags snø jeg er mest begeistret for, men hvit ble det jo, og denne setningen ble fryktelig laaang.

Charlotte sa...

Ja jeg håpte litt jeg og må jeg innrømme. Det er så mørkt og trist ellers. Nå har de meldt snø til torsdag, da skal vi ha visning, så det hadde vert fint.

Ellers ville jeg bare kommentere til det du spurte om.

Nei vi har ikke funnet noe hus. Vi håpte på det på Fl. men dusten der ute har jo hevet prisen!! Idiot..synes jeg.
Så nå må vi jo bare håpe at drømmehuset dukker opp da.

Kult med snøfreser!! Men går det an å bruke den på 5cm slaps? Ha-ha!

Var inne på Hageliv.. skuuuumelt.

Ellea sa...

Kjempedust!!! Men i disse tider er det kanskje bedre å selge deres eget først så kan dere slå til umiddelbart når derer finner drømmehuset. Det kan jo være dusten kommer til fornuft også.

Anonym sa...

Veldig våt snø her også, men ikke de store mengder. Sju cm. nå for et kvarter siden. Var hos mormor og morfar i Mandal i ettermiddag og der hadde de ikke mer enn en centimeter eller to. Men noen venner litt lenger inn i landet hadde rundt 30 i dag sa de. Der var den dog også temmelig våt og tung.