søndag 25. januar 2009

Så har også jeg fått fotoutfordring

I disse dager verserer det en fotoutfordring på bloggene. I dag fikk jeg utfordringen fra Sine.
Utfordringen går ut på at man skal finne fram til det 6. bildet i den 6. bildemappen,legge det ut på bloggen sin og skrive noe om bildet. I min mappe var det dette bildet:
Bildet ble tatt en dag Herr Sønn var hjemme på besøk. Det ble tatt i et øyeblikk av nostalgi. Da Herr Sønn bodde hjemme pleide jeg å holde oversikt over hvor mange som var på besøk hos ham ved å telle skoene utenfor rommet hans. Ved å telle små og store sko, visste jeg også hvor mange jenter og hvor mange gutter som var der. Stod det et par enslige bittesmå sko, visste jeg at jeg skulle holde meg langt unna, eller i hvertfall banke hardt og lenge:-)

Da jeg så disse skoene som stod utenfor det gamle rommet hans fikk jeg en bitteliten lengt tilbake til den tiden, og måtte bare forevige dem.

Jeg utfordrer disse til å gjøre det samme på sin blogg:
Charlotte, Mete, Juni, Anita, AnitaH2 - med andre ord, alle på Vågsbygd Hagegale som har blogg:-))

Ellers har jeg fått utmerkelser også i uken som gikk:-)

Fra ASSA fikk jeg denne:"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".

Tusen takk ASSA:-) I stedet for å sende den ut til 8 andre, velger jeg å sende den tilbake til deg:-)

Av Anne på Moseplassen fikk jeg denne:
Skrekkelig hyggelig:-) ....spesielt hyggelig at du som har en blogg som inspirerer både meg og andre valgte å gi den til meg. Takk skal du ha:-)

Siden denne enda ikke har versert så mye rundt på forumet velger jeg å gi den videre, til disse:

Charlotte på Turbo Lotte som har inspirert meg så ofte med alle sine kreative påfunn uti blogging og HTML verden.
Sine - der fikk du noe tilbake - som inspirerer meg med sine mange og vakre funderinger over livet.
AnitaH2 som inspirerer meg med sine blogginnlegg om litteratur og livets mange irrganger.
Wenche på Twins Fuchsia som inspirerer meg "opp ad stolper og ned ad vegger" når det gjelder fuchsia, og som attpåtil skal hjelpe til meg å bygge opp fuchsia bestanden min igjen.
HildeG som inspirerer meg med sine innlegg om aktuelle teamer og musikk.

Så får dere finne noen å sende den videre til:-)

Ellers har jeg hatt en fin dag i drivhuset i dag. Solen skinte og det var sommertemperatur der inne. Det er da jeg føler sånn takknemlighet over at jeg lever og får nyte akkurat sånne dager. Jeg fikk sådd en ny runde, oppdatering kommer siden. Ellers var det så godt å bare tutle rundt der inne. Vanne og prate med både store og små. Beundre blomsten på dronning Ingrid. Deilig!:-)

8 kommentarer:

Charlotte sa...

Tusen takk! Så gøy!!

Anne på Moseplassen sa...

Gratulerer med dine awards, og fotoutfordringen løste du jo strålende! humret litt i minner jeg, over sånne sko hauger med ved dører, men for meg var det alltid dette med å komme på fest og verken komme seg inn fordi alle skoene fylte gulvet, eller finne egne sko på vei ut i kaoset. En gang måtte jeg faktisk tyvlåne ett par sko av husets eier for å komme meg hjem.. :)

Juni sa...

Takk for det du. Nå kom du meg i forkjøpet, jeg sitter akkurat og skriver og hadde tenkt å sende den videre til damene i Vågsbygd hagegale - og det er ikke løgn.
Nå må jeg finne på noe annet og det bli ikke lett.

Vivi sa...

Herlig bilde og en herlig beskrivelse. Kanskje et tips jeg kan ta med meg når frøkna i huset har besøk.

Miamaria sa...

He he he, morsom den med skoene. Godt observert (eller erfart kanskje heller?).

Ellea sa...

Joda, det er en smart metode å telle sko. Da har man full kontroll uten å måtte være masende mamma:-)

(det var veldig morsomt når jeg ropte hei og navnet til den jeg kjente igjen skoene til, gjennom den lukkede døren....da stakk det ofte ut et hode som sa .....hæh! hvordan visste du at det var meg som var her!? )

Marosa sa...

Du har fått award av meg Ellea! Ser at jeg ikke er den første, så du har en finfin blogg!

Wenche sa...

Tusen, tusen takk Ellea :-)
(men du gjør meg helt flau over de flotte ordene...)