onsdag 22. juli 2009

Sommermøte i Vågsbygd Hagegale


Denne gangen var det jeg som var så heldig å få ta i mot "den gale horde" av hagegale:-) Det hadde vært overskyet hele dagen og blåste surt, men heldigvis lettet det litt og vinden løyet en smule. Dessuten satte jeg opp en vegg i paviljongen og fyrte opp både gassvarmeren og fyrfatet så de mest hardnakkede av oss holdt ut helt til klokken halv ett:-))

Jordæbær ble fortært, skravla gikk som vanlig, og siden det er ferie hadde vi også satt fram vinen denne gangen. Siden halvdelen av kveldens medlemmer i VÅGSBYGD Hagegale kom kjørende fra Søgne var det stort sett Charlotte og jeg som tok oss av den oppgaven. Men den skjøttet vi til gjengjeld godt:-))

Praten gikk om både hage og ikke hagerelaterte ting. Artig å oppdage at verden ikke er så stor og at Herr Sønn kjenner både datteren til Edith og sønnen til Kristin. Frø og planter byttet eier som vanlig. Nytt medlem hadde vi også denne gangen; Martha (fra Søgne selvfølgelig) Et riktig hyggelig bekjentskap var det!

Ingen av oss husket å ta noen bilder, så derforfår min kjære Rosy Border gleden av å illustrere dette innlegget.

Og vil dere lese mer om sommemøtet vårt har AnitaH2 en riktig god beskrivelse av kvelden på sin blogg.

6 kommentarer:

orchis sa...

Salig er de som kan omgi seg med et hagelag av kjøtt og blod.... :) Jeg føler at jeg er eneste hagegale under Algarves stjernehimmel. Litt gørr, egentlig!
Ha en deilig dag!

Ellea sa...

Ja akkurat den misunner jeg deg ikke, selv om jeg misunner deg mye annet. Det er noe helt spesielt med en kveld sammen med hagegale venner:-)

AnitaH2 sa...

Hmm, kanskje vi kan ta, la meg seee, NOVEMBER-møtet hos Orchis? Ti (+/-)gale damer på tur? Eller januar? Sukke, drømme!
;-)
Det er jo rimelig utvidet allerede, dette hagelaget vårt, så en liten avlegger i Algarve er da helt i vår ånd?

Ellea sa...

Som om jeg skulle sagt det selv Anita:-) Da sier vi at vi har utvidet til Algarve og at Orchis også er med i Vågsbygd Hagegale:-)))

orchis sa...

Strålende ide!!! Takker, bukker, nikker og neier for medlemskapet. Si fra når hagelaget kommer så jeg kan bestille buss - kanskje med tilhenger til eventuelle innkjøp...? Hihi!

Ellea sa...

Ja tilhenger er nok et must når den gale horde kommer nedover vett du!....lol.