lørdag 27. desember 2008

Takk og pris for superforsikring!!

I dag trodde jeg at jeg skulle få en lang deilig sådag i drivhuset, men neeeeida. Herr Sønn ringste ganske så betuttet for å fortelle at han hadde et problem. Han hadde så vondt i halsen, og kroppen, og hodet......og stort sett overalt. Mamma, lykkelig over å få være mamma en sjelden gang, tilbød å kjøre til legevakta. Det er det verste kaoset jeg har sett! Det var ikke plass på venterommet, folk stod i ganga og ventet! Herr Sønn registrerte seg og damen sa at han like godt kunne dra hjem og komme tilbake om halvannen time. Det var to timers ventetid.

På veien kjørte vi innom butikken for å kjøpe litt appelsinjuice til ham. Vi registerte tre små pip fra bilen på veien, men gjorde som om vi ikke hørte det siden ingen lamper lyste. Men jeg kjenner jo lusa på gangen..................Ganske riktig:-( Da jeg kom ut igjen var det ikke tegn til liv i bilen. Vi har hatt problemer med startmotoren før vi.....

Da var det godt å ha superforsikring:-))) En telefon til If, en til Viking og en til Hertz. Naboen kjørte min kjære ut, og nå kjører vi rundt i Golf for anledningen. Den superforsikringen har betalt seg mange ganger! Fri leiebil så lenge bilen står på verksted:-)

Tilbake til legevakta. Å nei han står langt bak i køen enda, vi har hatt så mange akutt tilfeller i dag........3 timers ventetid pr. tidspunkt. Det var da herr sønn bestemte seg for at dette er et virus, dette er ikke en bakterieinfeksjon! og bestilte skyss tilbake til leiligheten og dyna.

I morgen, da skal jeg ha en deilig sådag i drivhuset:-)...........trur eg.

Men jeg fikk i det minste løst problemet med min vakre plantelapper som selvfølgelig viste seg å ikke være helt tette allikevel.

Løsningen var både enkel og logisk. Jeg kjørte dem gjennom lamineringsmaskinen en gang til etter at de var klippet ut. At jeg ikke tenkte på det før! Nå har jeg testet ut noen av dem i et glass vann. De holder tett:-)

11 kommentarer:

hildeG sa...

Skrekk og gru for legevakt, da. Åpenbart underbemannet, eller influensaen har gjort et helt uventet innrykk. Men har han vondt ALLE steder, er det antagelig influensa, og lite legevakta kan gjøre. Og antagelig like greit å reise hjem i stedet for å smitte alle de andre på venterommet.
God bedring til ham!

Anonym sa...

Hørte fra en bekjent med syke barn i Krs i dag at det var en viss ventetid, ja...

Ellers god bedring til sønnen.

Harryford sa...

Henger meg på god bedring her! Til sønn! Bilen lar seg vel ordne når hverdagene dukker opp! Hvilket de alltid gjør!

Verker det "over alt! Inklusie ørene og en plass litt under beltet - er det influensa! Tender love and care er visst den beste "medesin"! - sammen med nok smerte og feberdempende piller! Dette med at sterk feber skal fordrive djevelskapen fort - er ikke vært forsøket - jeg forsøkte!!!!

elle-melle sa...

Det er ikke greit å være syk med sååå laaang ventetid.
Håper det går bedre med han nå.

Genialt av deg å kjøre plantelappene to ganger i maskina, får håpe de holder tett nå.

Sender deg en PM.

Unknown sa...

Ja enig med HildeG. Jeg ringte gamlejobben og spurte om hvor mange som hadde høy crp med samme symptomer som meg. Og nesten ingen. Så da bestemte jeg også at det var en virus.
Vondt overalt, feber, vondt i halsen. Jepp.. virus. Iskrem lindrer godt for halsen.
Stakkars lille vennen.
Og stakkars bilen!!
Godt du hadde forsikring som du sier. Stilig i bloggen din nå!!

Vivishagerom sa...

Det er nok sikkert virus. Feber og hoste har fått skikkelig tak i folk nå i jula. Av oss 4 er det bare jeg som er frisk. Det har vært ei stri tørn, men jeg holder koken og håper på at jeg får holde meg frisk.
Lykke til med sådagen din i morgen eller kanskje litt i dag også ?
Jeg starta litt i går og det er godt.
Klem til deg fra meg om fortsatt god jul.

Gry sa...

Samme her i huset. Ikke for meg (jeg venter til jeg skal på jobb igjen.... bare tuller) men minsten er bitt syk. Vond hals, hode og i tillegg oppkast. Nå sover han, men vi kan se langt etter turen vi hadde invitert besteforeldrene med på. Men bare han blir frisk igjen, det er nå heldigvis ikke alvorlig sykdom.

Og superforsikring med leiebil har betalt seg for oss også - flere ganger. En gang hadde vi leiebil i 6 uker!

Mete sa...

Stakkars sønnen, da! God bedring til ham! Og bilen fikses hos bildoktoren!
Legevakta har jeg gitt opp - der er det ikke annet å få enn andre sykdommer! Systemet i Arendal er mye bedre, har jeg forstått. Ring, få "time" eller bekjed om å bli hjemme. Mye smartere!
Så flott at lappene ble helt tette nå, d! De var jo kjempe lekre, og da er det jo supert å bruke dem uten å være redd for at fagrene skal renne av!

Og du - finn frem strikketøyet igjen! Det er helt topp!

God sådag i morgen, om du klarer å vente helt til da.. (hehe)

Mona sa...

Apropos superforsikring. Jeg fikk testet en helseforsikring før jul, vi er via jobb behandlingsforsikret der. Det kan anbefales andre arbeidsplasser som leser dette. I mitt tilfelle skulle jeg til videre konsultasjon, innen det offentlige ville jeg fått time en gang i januar samt en jævlig jul. De ringte rundt til første som hadde ledig time, heldigvis var det i Oslo og ikke Tromsø, men ville det vært andre steder hadde de dekketreise også.

God bedring til sønnen!

Anonym sa...

Så. Influensaen er på banen igjen. Bergen Legevakt har seks timers ventetid, hørte jeg...
God bedring til Sønnen!
Ang.laminering: hvor har du kjøpt maskin?

Ellen Walnum sa...

Heldigvis føler Herr Sønn seg bedre i dag:-)

Linnemi: Lamineringsmaskinen kjøpte jeg på Biltema for 199,- kroner.