onsdag 28. januar 2009

IXIA spirer!!!!

O lykke!! I dag da jeg kom ut i drivhuset så jeg at det var et eller annet mystifistisk oppe i Ixia pottene mine. Jeg rykket nærmere og myste, med bankende hjerte. Det var tre små tynne spirer:-)) Jeg sådde dem 23. november og hadde nesten gitt opp å få noen spiring på dem. Tenkte at de fikk nå bare stå der og furte, de tok jo ikke opp rare plassen stakkars.

Og sandelig spirte ikke viola Springtime Pink Shades også. Her om dagen virret jeg rundt min egen akse og mumlet .....hvor i alle dager er de blitt av......jeg forhørte min kjære om ikke han hadde sett frøposen som var blitt borte. Da jeg kom ut i drivhuset måtte jeg le.......jeg hadde jo sådd dem!! Snakker om frøtulling! Og nå spirer de:-)Denne uken fikk jeg en award av Marosa. Takk skal du ha!

Jeg har tenkt på dette med awarder. De verserer rundt og mange (iberegnet meg) velger av og til å ikke gi dem videre til noen, men bare si at den er til alle bloggere der ute som ønsker det. Det kan virke som det går litt inflasjon i dem, men går det an å gå inflasjon i gode tanker og ønsker? Nei det gjør det ikke!!
Jeg synes det er så flott med disse awardene. Tenk å få oppleve at noen setter så pris på mine betraktninger om livet mitt, både i og utenfor hagen, at de ønsker å gi meg en oppmerksomhet:-) Tenk så flott å få dele en oppmerksomhet med de bloggerne som gir meg så mye glede ved å dele både tanker og blomsterbilder med meg:-)

Av og til er livet godt å leve.......som når man har oppdaget tre små spirer i Ixia pottene.

6 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Deilig med spirer. Jeg kan nesten ikke vente til jeg tar inn igjen vinterpottene mine. Snart.....
Ønsker deg lykke til videre.

Elisabeth sa...

Åee..gratulerer med dine spirer. Jeg har en anelse om at du blir like oppglødd som meg over slike "hverdagsmirakler" ;) Og da har vi mange mirakler og glede oss til utover, det er helt sikkert.

Ellen Walnum sa...

Ja det har vi sandelig Elisabeth. Dette er gode tider for hverdagsmirakler. Nesten et nytt hver eneste dag:-)

Anonym sa...

Gratulerer med vårlig spireglede! Ixia er en nydelig løkplante. Har noen som har etablert seg og gleder meg årlig, men kjøper stadig flere. Klarer liksom ikke la være... Har du forsøkt Sparaxis? Den er heller ikke å forakte :)
Hilsen orchis

Sine sa...

Gratulerer med spirene, Ellea! Tenk så gøy at de var der når du ikke trodde de var det. Det er det som er så godt!

Unknown sa...

ÅÅÅÅh så utrooolig gøy!! Rasende festlig spør du meg. Ha-ha!

Update, in this moment. Dame fra Oslo, med sønn + baby har sett på huset i 2 timer i dag. Er nå gått hjem for å hente kone til sønn, alstå mor til baby.

Deres største bekymring er at de kanskje må måke snø selv.. Vi får se hvordan dette går. Jeg har mest lyst til å drikke meg drita.

Mulig jeg må rømme opp til deg i drivhuset.