onsdag 10. september 2008

Enda et hyggelig møte i Vågsbygd Hagegale:-)

I går var det tid for septembermøtet i Vågsbygd Hagegale. Denne gangen møttes vi hos Edith. Det ble som vanlig skrekkelig hyggelig. Skravla gikk om både blomster og andre snurrepiperier. Charlott og Anita hadde med frø. Jeg må innrømmet at jeg følte meg litt grådig som bare fikk og ikke delte. Men jeg håper å komme sterkere tilbake senere!

Snurrepiperier ja:-) I går fikk vi også gleden av å se Ediths samling av ponnier (My little pony må vite) Det var utrolig fascinerende. Hun har visst mellom 6-700 og hun kjenner visst hver enkelt av dem personlig. I tillegg til titten fikk vi masse historie om dem. I tillegg fikk vi se samlingen hennes av keyper. Kjempeartig.

I går fikk vi også et nytt medlem. Merethe her fra Hagegal. Det var sandelig et hyggelig bekjentskap:-)

I dag regner det bøtter og spann igjen:-( . Vi har ikke hatt internett sien det voldsomme tordenværet på mandag. Da jeg ringte Next Gentel fikk jeg beskjed om at routeren nok har tatt kvelden etter dette og vi må ha en ny. Det tar visst en ukes tid. Det er da jeg er så glad for at jeg har Mobilt bredbånd fra jobben så jeg ikke blir helt nettisolert her:-)
Fra Sommerblomster

Jeg synes det er så hyggelig å med litt bilder i bloggen min. Siden jeg ikke fikk tatt noen bilder i går (kameraet lå igjen i bilen.....) tar jeg heller med et nærbilde av min fuchsia Pink Galore. Det er en hengefuchsia som har gledet meg med digre svulmende doble blomster i sommer:-)

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Takk for en hyggelig kveld!!! Så godt du beskrev det da. Jeg linker fra VHG-bloggen også hvis det er greit. Jaaaada det er så greit. Jeg bare svarer.

Juni sa...

Høres ut som en hyggelig kveld. Håper jeg kan være med neste gang