torsdag 11. september 2008

Jeg har fått til smileys jo

Da jeg oppdaget at det ikke er smileys her på blogspot tenkte jeg først at det kan forsåvidt være greit å begrense bruken av disse. Noen ganger tar det helt overhånd. Men jeg må innrømme at jeg har savnet dem litt.

Derfor retter jeg en takk til Racemosa på hagegal som kom med en oppskrift på hvordan man skal få til smileys i bloggen som til og med jeg forstår og da ble jeg riktig fornøyd.

I dag var det nydelig vær mens jeg var på jobb men ble selvfølgelig blåsete og kaldt da jeg kom hjem. Jeg kjenner at motivasjonen for å jobbe ute er såpass laber for tiden at jeg nok trenger fint vær for å komme meg ut........Men nå ser jeg at det er meldt fint vær til helgen så kanskje da....?

Kunne trengt noen dager med frisk luft og fysisk arbeide. For noen dager siden sjekket jeg oversikten over foredrag og undervisning jeg skal ha fra 12. september til 6. november og kom fram til 17 Heldigvis er de fleste her i Agder eller i Østlandsområdet, men dog........Det var dette bittelille ordet som heter nei da........

4 kommentarer:

hildeG sa...

fikk det til, du - det gjorde ikke jeg, så jeg valgte en annen løsning ... :-(

Harryford sa...

Kuuul side du har fått da Ella!

Sliter med disse smilissene jeg, får de ikke til å funke! Har lima inn "settningen" foran ahead, men så er det stopp. Får ikke noe liv i de når jeg limer inn koden i html, nytt innlegg. Skal det noen tagger forran/bak de tro!!!

Ellea sa...

Jeg valgte bare den smileyen jeg ville ha. Trykket på html for web (var det ikke det den het da?) knappen og så passet jeg på at jeg stod i html redigering når jeg limte den inn i innlegget. Etterpå gikk jeg tilbake til "skriv" når jeg skulle fortsette på innlegget mitt.

Harryford sa...

Litt senere!

Jeg fikk det jo glatt til med Racemosa metoden!!! - å stemningen stiger!!!!