tirsdag 7. oktober 2008

Min nydelige rosy border

Nå synger det sandelig på siste verset uti hagen. Men jeg klorer meg fast og nekter å innse at høsten har vært her lenge og at det er på tide å forberede seg på vinteren

I løpet av denne sommeren har jeg blitt til en rosenovise, etter å ha blitt inspirert av alle roseentusiastenene på hagegal. Til nå har jeg bare fått to roser, en Claire Renesaince og en Rosy Border. Jeg tenkte jeg skulle teste hvordan de takler å overvintre i krukker før jeg anskaffer meg flere. Rosy Border har vært og er fremdeles en kilde til stor glede. Den remonterer villig og akkurat nå står den ganske full av både blomter og knopper. Siden jeg ikke har fått hentet kameraet mitt fra reperasjon enda og lånekameraet har en elendig macro funksjon får jeg sette inn et bilde jeg tok av den for noe uker siden.

Ellers har jeg løst smiley problemet mittJeg skjønte endelig oppskriften til Racemosa når det gjelder smiley pad, så nå har jeg rattet rundt i forskjellige innlegg og blogger og samlet smiley jeg liker. Det løsnet liksom da jeg skjønte at jeg ikke kunne bruke dem som lå der fra før. Jeg har laget en egen folder der jeg samler min innsamlede og så er det bare å dra dem inn i innlegget mitt

Haging blir det lite tid til når jeg farter land og strand rundt for å holde foredrag for tiden. I ettermiddag reiser jeg til Flekkefjord. Jeg skal ha innlegg i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse i morgen. Temaet for årets verdensdag er "livet går opp og ned - snakk om det". Kjempeviktig tema!

Men jeg håper jo at det skal bli vær til å oppholde seg ute i til helgen. Jeg krever ikke fint vær lenger,bare ikke uvær som gjør at man ikke kan stå oppreist. Da skal jeg (kanskje) få inn de siste fuchsia i kjelleren.......trur eg (jeg drøyer og drøyer fordi jeg tross alt har drivhuset som kriseløsning dersom frosten melder seg). Jeg skal få vasket drivhuset.......trur eg, og så skal jeg få tatt inn de siste hagemøblene.......trur eg.

I morgon i morgon men inkje i dag...........
5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Trur eg..*ler* Det er jo et vakkert dikt som Jon Eikemo leser så nydelig. Og ikke minst hvor de fleste av oss kan kjenne oss igjen.
Lykke til med foredraget også et kjempeviktig tema, som det er på høy tid at vi setter skikkelig på dagsorden :)

Charlotte sa...

Heey! Så har du fått bort bordene også! Myyye bedre.

Ellea sa...

Elisabeth: Jada, Jon Eikemos stemme har vært en ledestjerne så mang en gang:-) Så fint at du synes at det er et emne vi bør sette på dagsorden.

Charlotte: Man lærer så lenge man lever, og jeg er skrekkelig glad for at jeg har deg til å lære meg enda mer:-)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Og det var etter å ha lest dette innlegget at jeg gikk inn på forumet igjen for å lese mere om hvordan en bruker SmileyPad. Og etter den siste forklaringen fikk jeg det endelig til jeg også :)
En måtte bare fiske sine egne, og bruke dem :-D

Ellea sa...

Og så moro det er å fiske etter smileys:-))