mandag 6. oktober 2008

Influensa og foredrag...............

........er ingen god kombinasjon. Det fikk jeg erfare i dag. Jeg hatt foredrag på en konferanse i Oslo, og da måtte selvfølgelig denne influensaen som har ligget og vaket den siste tiden slå ut i full blomst:-( Takk og pris for Paracet!

Flyet var forsinket, det tok en evighet å få bagasjen.

På den annen side:

Forumet på hagegal er tilbake

Jeg har fått SMS om at kameraet mitt er ferdig reparert

Tja.....livet er nå ganske godt å leve allikevel

6 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg pleier å gå ut og plukke groblad, timian, salvie og forskjelligeslags mynter når jeg kjenner at NÅ holder influensaen på å invadere kroppen min. Disse urtene skjerer jeg opp og legger i kokende vann - lar det stå en 5-10 minutter. Siler og drikker det sammen med litt honning og sitron. Noen kopper av dette i løpet av dagen og kvelden, og influensaen er over før den skikkelig har begynt :)
Har en ikke urter, får en kjøpt noe som heter Pimpenelle-tinktur på apoteket. Dette dryppes på en sukkerbit og inntas så ofte en føler for det. Virker garantert!

Juni sa...

Det var jo litt av begge deler Ellea,noe bra og noe ikke fullt så bra. God bedring! Jeg har merket meg oppskriften fra ingrid her, den kan jo være bra å ta vare på.

Vivi sa...

God bedring til deg. Håper du kommer det igjen fort.

Ellea sa...

Takk for tips Ingrid, det skal jeg notere meg og huske på. Heldigvis var det tydeligvis toppen i går og i dag går ting så mye bedre:-)

Elisabeth sa...

Høres ikke ut som en god kombinasjon nei, godt du kom deg igjennom det med litt hjelp av paracetten ;) Og ikke minst er det bra at det er lyspunkter også, det kan veie opp for det meste :)
Ha en flott dag videre.

ps: legger deg til i blogglisten min, håper det er iorden.

Ellea sa...

Å så hyggelig Elisabeth:-) Jeg håper det er greit at jeg har lagt til dine blogger i listen min også?