fredag 3. oktober 2008

Nazareth konsert

I kveld er mennene i mitt liv på Nazareth konsert.

Sønnen er på jobb, han jobber i firmaet som arrangerer konserten. Han har sørget for at det ligger en billett og venter i døra på min bedre halvdel. Han var Nazareth fan i sin ungdom og gledet seg stort. Det jeg ikke visste var at min eldre søster også hadde vært fan av dem i sin ungdom, så tantebarnet hennes har ordnet med at det ligger en billett og venter på henne også:-) Jeg må innrømme at jeg kan styre min begeistring, så derfor tilbringer jeg fredagskvelden med gullrekka i stedet. Den eneste låten jeg egentlig liker av dem er denne:

Jeg går ut fra at alle ihuga Nazareth fan grøsser når jeg skriver dette. På samme måten som jeg som ihuga Joe Cocker fan grøsser når noen trekker fram "Up where we belong".....

.....nei takke meg til denne:.....og jada jeg har har hørt om Woodstock, men jeg synes denne versjonen er den desidert beste.

Da jeg satte meg ned for å starte gullrekka, hvem andre dukker opp i Beat for Beat enn Åge Steen Nilsen og han åpnet med Queen! For en start på rekka
Jeg fikk også stifte bekjentskap med Linda Kvam, og for et bekjentskap! Til alt overmål sang hun og Steen Nilsen "Love Hurts"

Egentlig skulle dette blitt en hageblogg, og ikke en musikkblogg, men da jeg kom hjem fra jobb åpnet likegodt overgartneren alle sluser, så det var den ettermiddagen ute i den fine høstsola


Den siste tiden har jeg lest til øyet blir stort og vått om løker og knoller. Det har jeg aldri hatt sansen for før, men den sansen begynner å våkne nå! Spesielt da jeg skjønte at jeg godt kan ha disse i krukker.

Og så har jeg begynt å drømme om å få mer hage, og ikke bare terasse. Det er ikke så mye å ta av men jeg skal nok alltids få puttet inn en del på den lille plassen jeg har. Jeg har lært på Hagegal; det er alltid plass til en plante til:-) Jeg får nok hente eksperthjelp hos alle de fantastiske hjelperne på Hagegal når jeg skal begynne planleggingen. Det klør i fingrene!

8 kommentarer:

Torill sa...

Her er nok en ihuga Nazareth fan....

Ellea sa...

Da skulle du vært i Kristiansand i kveld da Torill....

Harryford sa...

Et herlig innlegg! Love Hurts - True!!! Men heller ikke jeg legger min kjærlighet til Nazareth!!! (derimot husker jeg en liten "kortvarig kjæreste" med Nazaret på skinnjakka!!!!)

Seint på natta, da jeg ellers skulle gjøre annet - f.eks sove!!! - Anbefaler jeg et Norsk 70 talls Band, Junipher Greene! Nærmest en Rockeopera fra 73. Herligt. Nå utgitt på Cd for noen uker siden!!!

Synes vokalist Freddy Dahl var morsom da han på frokost tv annonsert at de var et ekte og orginalt band, og ikke et av disse som reiser rundt med "3.- bassisten"!!!! Men Nazareth har jo i tillegg orginal vokal!;-)

I sannhet en tittel, tekst, låt, som gjør seg bedre i denne versonen, der både band og vokalist er mere "oppegående" - enn på Woodstock!!!!
Så With a little help from de hagegale, blir det nok hage - selv oppover veggene!!!

Ha en strålende solskinslørdag Ella!

Ellea sa...

Hehe....man kan si hva man vil om Nazareth og andre gamle travere, men vekke minner fra ungdommen gjør de:-)

Og en strålende solskinnslørdag har det vært til nå, kanskje de gode ønskene dine hjalp John:-)

Charlotte sa...

Å ja.. den sangen vekker jo gamle minner den ja. He-he.

Mete sa...

Nazareth har en del bra, men er enig i at gode, gamle Joe er hakket hvassere! Men den kuleste må være "you can leave your hat on". Den hadde forresten "The dyrt og rævva band med kor i helvete" en fortryllende cover av på DownTown en gang for mange år siden! De er ikke så kjente, vil jeg tro :-)

Og ellers så bare nevner jeg Pink Floyd...

oyhovoft sa...

Nazareth er grufull musikk syns jeg, men hver sin smak. Joe Cocker, derimot, det er saker. Og jeg er helt enig i at det blir for galt når "Up where we belong" dras frem, det er vel noe av det mindre gode han har begått etter min vurdering.

Ellea sa...

Godt å høre at andre også synes "Up where we belong" er mindre god:-).......Er forøvrig enig i at "You can leave your hat on" er en av de bedre Merethe.....en definitiv nachspiel høydare:-)).......og Pink Floyd var en meget betimelig påminnelse....."Shine on you crazy diamond".Jeg sier ikke noe mer jeg:-)