torsdag 9. oktober 2008

Nytt kamera, løk og engletrompeter

I dag har sandelig vært en innholdsrik dag. I går fikk jeg beskjed om at kameraet mitt var ferdig reparert, så i dag ilte jeg ut til Elkjøp for å hente det. Nå var jeg lei av det dårlige lånekameraet! Jeg leverte lappen og bemerket litt forundret at de hadde lagt kameraet mitt i eske?......Neida svarte mannen i serviceluken, jeg hadde fått nytt! Og så var det attpåtil et bedre kamera enn det jeg hadde...... med mye bedre macrofunksjon! Jippi!!!:-)

Vel hjemme løp jeg rundt og knipset vilt! Og endelig fikk jeg tatt ordentlige nærbilder av de få fuchsia som enda ikke er klippet ned og satt i vinterdvale.

Øverst til venstre Walz Jubelteen som har blitt en absolutt yndling i sommer.

Øverst til høyre Lena som står sprekkfull av knopper for tiden.

Nederst til venstre Rosa Beacon. Dette er den første blomsten på min aller første oppstammede.

Nederst til høyre er en Krommenie.Nå har jeg blitt løknovise også, og har fått kjøpt mine aller første løk:-) Jeg har kjøpt tulipaner: Belicia, Spring Green, Fringed Family og Groenland.I tillegg kjøpte jeg Narcissus Triadrus Thalia, Crocus Jeanne D´arc og Puschkinaia Libanotica.Kvelden tilbrakte jeg i ualminnelig hyggelig selskap sammen med Charlotte. Hun hadde noen Engletrompeter hun ville kvitte seg med og jeg lot meg selvfølgelig ikke be to ganger. Innen jeg dro var ikke bare to Engletrompeter rikere, men hadde også fått hjelp til den flotte signaturen min:-) Jeg hadde helt glemt hvor store de var så det var enda godt at sønnen min kom for å hjelpe meg inn i bilen med dem. Det var litt av et syn da de endelig var på plass:-)

6 kommentarer:

Vigdis (vig på hagegal) sa...

Skjønner godt at det må ha vært litt av et syn der du kom kjørende. Sikkert flere som smilte godt når du passerte. :))

Juni sa...

Hvordan i all verden fikk du de svære plantene inn i bilen? Og hjem fremdeles i live?

Charlotte sa...

Ha-ha! Ja det var utrolig vittig må jeg si. Det må da nevnes at èn lå i framsetet og èn i baksete, stikkende ut av bildøren som sønnen holdt igjen. Heldigvis bor de ikke lange biten unna, og bare småveier, så det utgjorde vel ingen fare. Men et syyyyn!!
Tusen takk for en utrolig hyggelig kveld. Og hils din vakre sønn, utrolig koselig gutt.

Mokki sa...

hehe... tenker de gjorde store øyne langs veien :) Grattis med nytt kamera!

Miamaria sa...

Hi hi hi, det der er jo verre enn den gangen jeg hentet (blomstrende) revebjeller! Trafikkfarlig må du ha vært, ja.

Ellea sa...

Takk og pris at det ikke var lange turen som Charlotte sier......Sønnen satt i baksetet og tviholdt i døra. Synd jeg ikke kunne stå langs veien og ta bilde av det:-)