tirsdag 28. oktober 2008

Så har hufsa vært her også....I natt var det første frostnatten denne høsten. På bilen var det et tynt islag da jeg skulle dra på jobben. Noen synes frosten og vinteren er vakker. Jeg synes bare den kommer og holder både naturen og sjela mi i et iskaldt jerngrep......

Da jeg hadde en liten rusletur på terassen fikk jeg fanget inn de vakre høstfargene min eneste geranium står med akkurat nå. Det er en blodstorknebb som har stått i den samme kassa i år etter år og gledet meg:-)


Ellers fikk jeg satt opp Lerberg hylla, som jeg kjøpte et par av på Ikea, inne i det bittelille for å teste dem. De er kjempefine. Om sommeren kan jeg bruke dem som pellishyller (iallefall til de minste). De vil passe perfekt i det nye drivhuset med sin høyde på 1.48. Og så er de så billige! Den største som er 60 cm. koster kr. 115,- Heldigvis kan de bestilles så jeg tror jeg bestiller en hel bråte jeg:-) De finnes også i en smalere som er 30 cm og som bord. Jippi!

5 kommentarer:

Harryford sa...

Vi hadde jo ei frostnatt eller 2 for flere uker siden her, men jammen overlevde det meste, bortsett fra hostaene! - Til i natt!!! Argh!

oyhovoft sa...

Det nærmer seg her og, men enn så lenge holder det seg på rett side av null og det må det gjerne fortsette med.

Charlotte sa...

Ja fytti. Hvorfor kjøper jeg isskraper når gubben gjemmer dem? Er lei av å skrape bilen med CD plater.
Er med på bestilling av hyller!!!

Ellea sa...

Ja vi kan bestille sammen:-)

Heldig du er da som ikke har hatt besøk av Hufsa enda Øyvind. Jeg skal kjøre til flyplassen kl. 06.00 i morgen tidlig på sommerdekk:-( ....jeg får kjøre forsiktig.

oyhovoft sa...

Ikke noe besøk i natt heller og ikke snø. Skal ikke klage.