onsdag 29. oktober 2008

...og jeg møtte vinteren på E6

I dag var jeg opp grytidlig....kl.05.00 fordi jeg skulle ha et tidlig morgenfly til Oslo. Jeg var heldig og kom meg vel og vakkert avgårde før vinteren traff Sørlandet (og godt var det for jeg kjører på sommerdekk). Da vi kom til Gardermoen snødde det tett, så vi bestemte oss for å ta en taxi til Lørenskog der dagens konferanse skulle være.

Først var jeg kjempenervøs fordi taxisjåføren satt og snakket i mobiltelefon mens han sneglet seg i 50-60 km. i timen og klaget over at kjøreforholdene var så elendige. Etter en stund sa det bom stopp og det ante oss at vi kunne bli stående på E6 leeeenge. Heldigvis fikk sjåføren svingt av (siste sjans på en stund) og kjørte oss til stasjonen på Kløfta. Så nå har jeg fått føyd Kløfta til listen over norske steder jeg har vært:-) Deretter var det tog til Lillestrøm og taxi til Lørenskog.

Akkurat nå sitter jeg på et hotellrom i Oslo og er så overlykkelig over at jeg klarte å manne meg opp til å klippe ned de siste fuchsiaene (som fortsatt var i full blomst) og sette dem i kjelleren i helgen:-) Leste så øyet ble stort og vått om stakkars Ingrid som har bedrevet førstehjelp på sine pellis og fuchsia som våknet opp til -9 i dag:-(

4 kommentarer:

amo sa...

Ja, det var kaos i Kristiansand i dag også. Køen sto bom stille. Mannen skulle hente meg, det gikk jo ikke. Måtte ta bussen, og sto og ventet en halvtime. Da var jeg så kald på bena at jeg gikk hjem og skiftet sko. Var på jobb først kl. 1030.

Juni sa...

Skal si du får se mange nye sider av mor Norge i jobben din.
Godt du fikk reddet fuksiaene dine før du dro.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Noen er mere føre var enn andre, skjønner jeg :) Bar de nyklippede fuchsiaene ned i et kjølig rom i kjelleren i påvente av å bli sett ned i uthuskjelleren, der de skal få stå i vinter. Så får vi håpe at de våkner opp av dvalen til våren...

Vivi sa...

Det var da voldsomt til rundtur. Godt du kom helskinnet frem.