søndag 2. november 2008

Jeg har oppdaget Netthandelen.no

Jeg vet at jeg er en sinke, og at andre har oppdaget dette her for lenge siden, men i kveld/natt var første gang jeg oppdaget den dileriske gleden ved å by på Netthandelen.no. Jeg har stadig drømt meg bort i det siste om hvordan jeg skal få i det nye lysthuset.

Jeg kom til å huske på at jeg en gang så noen bilder av et drivhus som var så hyggelig, med nydelige møbler og lysekrone i taket. Da jeg så at de hadde en slik en på netthandelen kastet jeg meg over auksjonen med fynd og klem! Og jeg fikk tilslaget....for den nette sum av kr. 151,-. Først etterpå begynte jeg å tenke på hvordan i alle dager jeg skal få montert herligheten. Takk og lov for hagegalforumet...så nå har jeg postet et spørsmål der, og kjenner jeg dem rett er det noen der som kan hjelpe meg med det spørsmålet.

Jeg fant ut at siden det er kr. 75,- i ekspedisjonsgebyr kunne jeg likegodt se om det var noe annet jeg trengte. Når jeg først var så godt i gang liksom..........Og selvfølgelig var det det:
Jippi!! Nå skal jeg endelig være godt skodd når jeg jobber i hagen Og riktig stilige er de også.

Da vi hentet sønnen vår på Sri Lanka for over 21 år siden drasset vi med oss en diger riskoker den lange veien hjem. På den tiden fantes disse snaut nok i Norge og de få som fantes i Asiatiske butikker var rådyre. Den har blitt ualminnelig flittig brukt, og begynner å bli sliten stakkars. Så nå skal den få hvile og byttes ut med denne lekre saken. Men det kommer til å bli vemodig også. Den har minnet oss om reisen som ga oss den vakre gutten vår i alle år.

9 kommentarer:

Vivi sa...

Velkommen etter i netthandelens verden. Jeg har gitt meg, for etter å ha fått tilslaget av gåstaver til 41,- og porto og eks.gebyr ble på over 150,- da skjønte jeg at dette var dyrt. Klart at ei lampe og støvler blir billige, selv om porto og eks.gebyr er dyrt. Det lønner seg nok å kjøpe dyre ting i utgangspunktet og mange på samme tid.
Kjempe fin lampe og den blir jo helt knall fin i lysthuset ditt.

Charlotte sa...

Ja nå kan vi jo hente varene selv her i Kristiansand nå. Men må inrømme at min "karriære" på netthandelen er over.. nesten. Vi har gjort så mange bomkjøp der. Desverre. Men mange kjempebra ting også da, det må sies! Pass på Ellea.. en blir fort hekta. Spør min far, se hvor mange klokker han har på kontoret som lyser, eller viser temperaturen i bangladesh eller luftrykk i oslo, osv. He-he. Lysekrona var et kupp!! Dritfin.

Mokki sa...

Fine støvler! Nettsjopping er definitivt veldig effektivt og morsomt... litt _for_ morsomt innimellom ;) VISA'en min sier au...

Ellea sa...

Ja jeg skjønner at man bør utvise litt varsomhet her :-) Det kan nok være lett å la seg rive med. Men det hjelper jo når vi kan hente varene selv og slipper porto/frakt.

Jeg synes også støvlene var kule! 180,- kroner var det ikke noe å si på:-)

hildeG sa...

Fort gjort å shoppe litt vel mye ja ;-) Men det ser jo ikke ut som du har kjøpt noe dumt...
Jeg har også handlet litt på netthandel, men har litt varierende erfaring med kvaliteten.

oyhovoft sa...

Nå er det en del år siden jeg handlet der og varene som oftest helt greie. Jeg var også noen få ganger ute for at varene var helt ubrukelig, men, og det er viktig, de var svært greie å ha med å gjøre når det gjaldt reklamasjon. Sjelden har jeg møtte mer velvillig innstilling de gangene varer var defekte og penger ble raskt tilbakeført. Det skal de ha honnør for.

amo sa...

Så fint du kommer til å få det i lysthuset. Gleder meg til å se det når det er ferdig.Drømmer om et drivhus jeg også etter hvert.

Elisabeth sa...

Grattis med et lite kupp, gleder meg til å se ditt lysthus, regner med det blir superfint :)

Juni sa...

Jeg har handlet en gang på netthandelen og med godt resultat. Det er definitivt en fordel å kunne hente varene selv, prismessig sett. Synes du har handlet noen fine ting.