lørdag 15. november 2008

PellistreffI dag har jeg vært på treff i Pelargonium foreningen (er det ikke det det heter tro...... ). Det var en skrekkelig hyggelig affære. Ovin Udø viste hvordan man sår pellis, og det var rundhåndet utdeling av frø. Vi fikk også en rundtur i drivhusene. Jeg fikk kjøpt en småplante (husker ikke navnet i farten) og jeg fikk sneket med meg en stikling også......

Ellers fikk jeg kjøpt meg krus med lokk (slik at man ikke får fluer i kaffen), og en praktfull termos. Så nå er jeg skikkelig "skodd" når jeg skal drikke kaffen min i hagen eller drivhuset.

Ellers har jeg brukt masse tid ute i drivhuset. Nå begynner det å se riktig koselig og bebodd ut der inne. Jeg har fått på plasse alle hyller og tror jeg har fått plassert alt der det skal stå.

I ettermiddag fikk jeg også satt opp de nedfellbare hyllene og de var utrolig greie. Her skal det bli plass til masse fint utover vinteren og våren!

Jeg koser meg verre der ute! I går kveld hadde vi vår andre kveld med gode venner og noe godt i glasset:-) Det er så hyggelig med besøk, så herved er alle som måtte ha lyst til det velkommen til drivhuskjas.

8 kommentarer:

Juni sa...

Så føott det er blitt:)
Kan tenke meg du storkoser deg§
Den termosen var da gresselig fin og koppem var heller ikke dum.
Skal hilse fra mannen i huset.

solfrid sa...

Altså, den termosen var da skrekkelig fin? Hvor finner man slike??? *misunnelig*

Ellea sa...

Juni: Hils tilbake:-)

Solfrid: Jeg kjøpte den på Gimle gård, Agder naturmuseum og botanisk hage. Den kostet 125,- Dersom du skulle få skrekkelig lyst på en kan du jo sende en PM så skal jeg kjøpe en og sende til deg:-)

Vivi sa...

Så flott det har blitt i drivhuset ditt, ellea.
Koselig termos og kopp, som du helt sikkert kommer til å bruke flittig.
Ha en kjempe fin søndag.

Charlotte sa...

Ja takk for at du ble med på pellistreff. Og jeg tar med meg koppen min også neste drivhuskjas.

Sine sa...

Så fint du har fått det. Og flott termos og praktisk kopp med lokk. Ja, flur i kaffien er ikke kjekt, men jeg har aldri kommet på at det finnes løsninger for det. KOs deg videre i drivhuset.

Elisabeth sa...

Så lekkert du har fått det, det er godt å ha et lite glasshus å kunne gjemme seg i nå utover som kulda kommer. Håper du får like mange gode stunder i ditt, som jeg har i mitt om dagen ;)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg er ikke missunnelig. Jeg er ike missunnelig. Jeg er ik missunnelig. Jeg er i missunnelig. Jeg er missunnelig......

Du verden så flott det ble både sett utenifra og inni. Skjønner godt at du stortrives, ja :)