tirsdag 4. november 2008

Så var huset under tak...

I dag har ikke arbeidet gått like fort som i går. Da jeg kom hjem fra jobb var taket på plass, komplett med takhette og silikon. Enten var ikke snekkerne her like lenge som i går, eller så er det mye jobb med taket. Jeg tror kanskje det kan være det siste. Hihi......takk og pris for at jeg har fastpris på jobben. Har en følelse av at de ikke var klar over hvor mye jobb det er å sette opp et drivhus.

Siden jeg reiser til Stavanger i morgen og ikke er hjemme før fredag kveld håper jeg at jeg blir møtt av et fiks ferdig hus når jeg kommer hjem. Jeg lengter alltid hjem jeg, og nå har jeg en ekstra grunn:-)

I dag skulle jeg ut i det bittelille og vanne litt på det som står der, og da var det ingen ovn som gikk!!.....Iiiiik......Det ser ut til at vifteovnen hadde valgt akkurat denne dagen til å takke for seg. Og jeg som ikke hadde tid til å kjøre ut på Plantasjen og kjøpe ny:-( Heldigvis er det meldt litt mildere vær de neste dagene, så jeg får bare håpe at alt overlever en liten kuldeperiode. Det blir nok ikke frost der inne, så jeg får satse på at det går bra og heller kjøre innom Plantasjen på vei hjem fra flylplassen.

8 kommentarer:

Charlotte sa...

Heeey, dette er jo råbra!!! Du, den ovnen. Mulig det hjelper å ta ut kontakten, så et dunk, så sett i kontakten igjen. FUnket på min. ;-)

Ellea sa...

Takk for tipset. Det skal jeg løpe ut og prøve!

Ellea sa...

TAKK, TAKK, TAKK, Charlotte!! Det funket:-))))

Charlotte sa...

Jippiii!! Takket være min morfar. Han hadde en radio-TV butikk der hvor trygdekontoret ligger i dag. Og han sa alltid. Ta ut kontakten og gi den et dunk. He-ha.

Ellea sa...

En stor takk til din morfar:-))

Mete sa...

Hey!

Det der blir jo bare kjempelekkert!

Miamaria sa...

Spørs om ikke du skal være glad du slipper å høre bannskapen til de montørene, hi hi hi.

Anne på Moseplassen sa...

jeg venter spent på ytterligere progresjon på huset, genialt å sette bort monteringen da :)