onsdag 5. november 2008

Jeg lurer så på hva som skjer.......

et er ikke det granne ok å sitte ved PCen her i Stavanger og lure på hva som skjer hjemme i hagen min Hvor langt har snekkerne kommet nå? Har de fått inn glassene i drivhuset?......Dersom noen skulle befinne seg i nærheten av hagen min er det bare å slenge ned på terasse og ta et bilde for meg...... (Hihi...jeg vet at naboen er innom bloggen min av og til skjønner dere......)

Ellers er jeg meget imponert over hvor bra denne konferansen er lagt opp. Den er etterhvert faktisk blitt en av Europas største konferanser. Her er det et velsmurt maskineri. Som foredragsholder har jeg alt dekket i tillegg til at jeg får honorar. I mappen jeg fikk utdelt da jeg kom lå det både bilett til middagene og til Vamp konsert i morgen. Og så opplevde jeg noe jeg aldri har opplevd før og nok ikke kommer til å oppleve igjen. Jeg hadde fått beskjed om at jeg ble hentet på flyplassen (for en service:-) og da jeg kom ut i ventehallen stod det en dame med et stort skilt der det stod WALNUM. Ganske kult synes nå jeg da:-)

Da jeg kom inn i konferansesalen var det første jeg så to storskjermer der foredragsholderen blir vist. Jeg skjønner jo at det er behov for det når salen er så stor, og enkelte sitter helt oppe på galleriet, men jeg kjente at jeg gleder meg ikke akkurat til at mitt ansikt skal smøres utover de der storskjermene når jeg skal ha mitt innlegg i morgen Ja, ja - alt går. Jeg får skrive det på kontoen "nye erfaringer jeg helt sikkert lærer noe av".

11 kommentarer:

Oline sa...

Lykke til med innlegget!

Charlotte sa...

Herlilan, det blir stårlende skal du bare se. Skulle ønske jeg var der for å høre på.
Søren, hadde jeg visst det før, så kunne jeg kjørt innom og slengt inn noen bilder. Men nå er det jo litt seint her.
Når kommer du hjem?

Ellea sa...

Jeg kommer hjem fredag, så dersom du har masse tid til overs før mørket faller på i morgen hadde jeg blitt veldig glad:-)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Lykke til med innlegget ditt. Det blir sikkert kjempebra :-)

Ellea sa...

Takk skal dere ha Ingrid og Oline:-)

Sine sa...

Visste ikke du skulle ha innlegg. Ville gjerne kommet og hørt på, men husbonden jobber kveld. Masse lykke til da!

Sine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sine sa...

Fant deg på seminarlista!

Så flott at du tar deg av barn av syke foreldre. Det skulle vært slike som deg i min oppvekst!

Ellea sa...

Takk skal du ha Sine:-) Jeg skulle også ønske det hadde vært slike som meg i min oppvekst. Det er derfor jeg holder på med jobben min.

Dersom du skulle få en anledning til å komme i morgen håper jeg du kommer bort og hilser på.

Charlotte sa...

Åh, jeg fikk ikke kjørt innom i dag!! Søren og. Måtte skynde meg fordi gubben skulle være i mandal kl 5!! Men du kommer jo hjem i morgen. Men be mannen din holde på huset, her blåser det!!!

Sine sa...

Jeg har ikke vært der, dessverre!
Hvordan gikk det?