torsdag 6. november 2008

Dumme, dumme, snekker!

I dag ringte snekkeren. Han hadde slått feil nummer, så det var ikke meningen han skulle ringe meg, men godt var det. Han spurte om jeg var fornøyd med jobben. Jeg svarte at jeg dro onsdag morgen, og da hadde de satt inn taket, så jeg regnet med at de hadde fått satt inn glassveggene etter at jeg dro. Glassveggene? svarte han, skulle ikke du sette dem inn selv?..........og så sa han at han måtte ringe tilbake fordi han satt i bilen. Min kjære har påtatt seg å ta et alvorsord med ham. Jeg har vel aldri tenkt å sette inn noen glassvegger!!!

Gjett om jeg ble utslått nå! Jeg som hadde gledet meg til å komme hjem til ferdig hus! Jeg får håpe de får gjort ferdig jobben i morgen. Jeg hadde jo tenkt at jeg skulle få stelt i stand der inne i helgen.

Snufs, snufs.....synes synd på meg selv nå jeg.

Redigert sånn etter et par timer:
Min kjære er kjempeflink til å ta alvorsord! Snekkerne kommer i morgen tidlig for å sette inn glass:-) Kanskje jeg kommer hjem til ferdig lysthus allikevel!

7 kommentarer:

Linnemi sa...

Ooooops.
Men du skal se at snekkeren nå tar skjeen, eller skrujernet, i andre hånden og har det hele ferdig til du er tilbake. :)
Jeg kan godt forstå at du hadde gledet deg til å kose deg med lysthuset i helgen! Jeg krysser ører og tenner for at det ordner seg. :)

Torill sa...

Får håpe det ordna sej. E det vanlig med skriftlige avtala? Berre lure, skal ha snekkare sjøl om nåken mnd

Anne på Moseplassen sa...

krysser fingere og tær og armer og bein for at det er ferdig og flott :D

Charlotte sa...

Oj!! Nå ble jeg helt kald her jeg satt.. så for meg en luftig drivhusfest her nå.. brrrr.
Nei guri for en dri** snekker! Han prøvde seg på en spansk en her ja!! Godt mannen din er god til å ta alvorsord. Åh jeg krysser fingrene her!!

solfrid sa...

Oj, da! Som den optimistiske pessimist jeg er, regner jeg med at alt ordner seg. De skal du se at det gjør =D

amo sa...

Får håpe det ordner seg og at du kommer hjem til ferdig drivhus. Ikke noe greit å sitte langt unna og ikke helt vite hva som skjer.

Vivi sa...

Slik er det med håndverkere. Lysthuset blir jo fint da, og jeg skjønner godt at du gleder deg til denne dumme snekkern blir ferdig.

Ønsker deg en god helg.