fredag 7. november 2008

Nesten ferdig drivhus.

Da jeg kom hjem fra Stavanger i kveld, styrtet jeg bak i hagen for å se hva som hadde skjedd med drivhuset. Glassene var kommet inn i veggene (jippi!) men ikke i døren og vinduene. Rammeverket til disse var også tatt av. Heldigvis tok jeg en titt i monteringsanvisningen der det stod at glasset til døren og vinduene måtte festes med silikon og deretter stå og tørke til neste dag.

Så i kveld har jeg og min kjære kravlet rundt på stuegolvet og montert glass i dør og vinduer. Nå får det stå og tørke til i morgen og så setter vi dem inn. Nå gadd vi ikke mase mer med dumme, dumme snekker og dessuten vil jeg ha drivhus og stulle og stelle med denne helgen.

I morgen skal jeg ta masse bilder. I kveld var det altfor mørkt.

9 kommentarer:

Juni sa...

Lykke til med monteringen i morgen!
Ikke alle snekkere er dumme heldigvis. Har hatt en i huset her de siste tre dagene som var veldig hyggelig, men bråkete som snekkere flest. Men nå er han heldigvis ferdig og jeg kan få litt ro i huset igjen.
Kan godt forstå at du er utålmodig og gjerne vil begynne å stelle litt i drivhuset ditt.

Harryford sa...

Selvgjort er vellgjort -gammelt jungelord! :-)

Har du tenkt på noe "seiøs" strøm til/inn i drivhuset!!! Klarer ikke å få denne lysekronen "ut av hodet"!:-)

Mete sa...

Så gode dere er - og det blir sikkert kjempe fint! Gleder meg masse til å se bilder av + livevisning av det nye lysthuset!

Kos deg masse i helga!

Charlotte sa...

ÅÅÅÅÅhhh gurimallaa... nå er du jo igang! Jeg kommer opp i løpet av dagen å tar en kjapp titt. Må bare kjøre noen tenåringer til sørlandssenteret.

Ellea sa...

Ja nå blir det forhåpentligvis drivhus i løpet av dagen:-)

Harryford: Jeg har i første omgang tenkt å bore et hull i sokkelen slik at jeg får ført en strømledning inn. Jeg har et 16A uttak for støm på veggen ute. Til våren skal vi gjøre en del gravearbeide der bak for å utvide terassen litt på den ene siden. Da skal jeg ha inn en elektriker slik at vi kan få gravd ned ledningen og få montert opp stikk konktakter inne i huset.

Ellea sa...

...og så glemte jeg å si at jeg skal hente lysekronen i dag, så da får jeg se om jeg får montert den:-)

amo sa...

Så fint at det se ut til å ornde seg. Kommer helt sikkert til å bli kjempefint til slutt.

Vivi sa...

Gleder meg til å se bilder.

Ha en super fin helg.

Landliv sa...

Gjett om jeg skal følge med etter bilder. Har ønsket meg drivhus en god stund, men de koster jo endel... om man kan delvis lage det selv så kan det både bli penere (mer naturlig inn i landskapet) og rimeligere!

God helg til deg! :-)