søndag 9. november 2008

Tutledag i det nye drivhuset

I dag har det vært et aldeles forferdelig vær. Det har blåst og regnet, og det har haglet også. Da var det skrekkelig hyggelig å tutle rundt i det nye drivhuset.

Jeg fikk boret hull i sokkelen slik at jeg får ført hageslangen inn og så boret vi et hull i terassegulvet der jeg kan føre ned avløpsslangen. Så nå har jeg fått koblet vann og "avløp" på utekjøkkenet og har fått innlagt vann :-)
Jeg har prøvd meg fram til hvor jeg skal ha de forskjellige hyllene. Jeg kjøpte to nedfellbare hyller, men jeg tror jeg venter til våren med å sette dem opp. Jeg har også begynt å ta fram noen av pellisene fra kjelleren. Dersom det blir så varmt at de begynner å blomstre lenge før tiden, får de bare gjøre det:-) Akkurat nå lengter jeg voldsomt etter noe mer som vokser og gror der inne.

Ellers har vi hatt besøk av min far til middag. Det var hyggelig:-) Min kjære laget sine deilige kjøttkaker. Her er det ingen som lengter hjem til mors kjøttkaker, her lengtes det etter fars kjøttkaker:-)

Og så fikk jeg tid til et lite besøk i leiligheten til sønnen. Det var hyggelig det! Nå hadde jeg ikke sett ham på 2 uker.

Ellers har jeg blogget litt og blitt inspirert over hvor hyggelig Charlotte har gjort det i drivhuset sitt, og gleder meg til jeg er ferdig med alt grovarbeidet og kan begynne med litt dill og dall:-)

7 kommentarer:

hildeG sa...

Så flott! Nå begynner det jo å se riktig bebodd ut!

Vivi sa...

Så fint drivhus. Kan tenke meg at du koste deg masse, ellea. Får nesten følelsen av vår når jeg ser slike bilder.

Her har værtet også vært ille. Regna neste i hele dag, så nå er det såpeglatt alle steder.

Ha en fortsatt fin søndag.

Charlotte sa...

Håper du koset deg når det haglet som mest her i sted? Guri, da satt jeg her og var litt bekymret for både ditt og mitt en stund.

Du har jo fått det så superkoselig allerede! Innlagt vann og greier.. herliland. Du mangler bare en seng.. DU!!! Du må ha en solseng der.. med blomstrete madrass og puter!! Tenk det da!
"Hvor er mamma? Er ikke julemiddagen ferdig?"
"Joda, hun har slengt seg i drivhuset så lenge.!"

Harryford sa...

Kan se at du "gørkoser" deg nå! :-)Lekkert!

Prøvde meg med middagshviler i drivhuset - men det var jammmen ikke lett i sol/skyer vær - tempen hoppet fra 15 til 35 grader - og tilbake igjen - på minutter!!! - - - - gardiner må til . . . . . . :-)

Charlotte sa...

Ja gardiner har vi jo allerede snakket om.. herreminn så stilig dette blir altså.

Twin sa...

Grattis med nytt drivhus, så stort og flott da :-)
Her får du nok mange hyggelige stunder etterhvert. Og den lysekrona var kjempelekker!

Ellea sa...

Jada gardiner står på planen (etter inspirasjon fra Lizzie). Men det er dog ikke bare av kosmetiske hensyn. Det er også for at plantene ikke skal svi seg. Lette hvite slørgardiner......

Solseng er herved notert:-) Likte den der med å slange seg på solsengen mens ribba godgjør seg:-)