torsdag 15. januar 2009

Hjelp!! Plantasjen har fått inn årets frø!!

Var bare en tur på Sørlandssenteret......og skulle bare innom en slenger på plantasjen....og så at årets frø var kommet.

Jeg synes det vitner om meget stor selvbeherskelse når jeg bare kom hjem med tre frøposer!Søt paprika og en gul tomat (husker ikke navnene akkurat nå, og jeg feirer latskapen med å ikke gå ut i drivhuset for å hente posene).....og så denne da, en aldeles nydelig stemorsblomst 'Springtime Pink Shades'. Den måtte jeg jo bare ha. Ikke sant!?

Ellers har jeg og min nye laptop allerede utviklet et tett og nært forhold. Det har stort sett vært oss to hver ledige stund utenom jobben i det siste:-) Nå har vi fått på plass alt som skal til for at forholdet skal kunne utvikle seg, og jeg er klar til å ende forholdet til den gamel laptopen min. Den skal videre i et nytt og forhåpentligvis godt forhold med Herr Sønn.

7 kommentarer:

solfrid sa...

Tre poser? Holdt hardt regner jeg med ;o) Sådde noe ala stemoren din i fjor. De ble nydelige.

Det går så sakte her. Sår litt hver uke. Går og venter på to store sendinger fra hhv Sverige (Botaniskan Göteborg) og Danmark (Lilje- og Irisklubben). Lurer egentlig på om jeg i det hele kan dra på ferie i år?

Ha ei deilig helg, jeg skal kose meg med min andre dille - bøker...

Miamaria sa...

Ja, det der må være den søte stemoren. :) Ikke som i eventyrene. ;)

Harryford sa...

Ja tenkte på om de hadde fått frø på Plantrasjen i Arendal - kunne jo være en undskyldning for en tur!!
Grattis med ny laptop foresten - den så da lekker ut!!! De får mere inn i sånne "flate pakker" nå - en i hjemmemonsterpcene!

Håper det går vel med priklingen! ;-)

Vivi sa...

Sist jeg var på Plantasjen, var jeg veldig glad for at jeg hadde med minsten. Jeg gikk veldig målbevist bort til frø/jord avd. Men da ble jeg stoppet med at "du har nok frø nå, mamma" Joda, jeg måtte jo si meg enig, men kanskje neste gang så kjøper jeg noe ?
Farlige greier dette her, ellea.

Heltpåjordet sa...

Kjørte "tilfeldigvis" forbi vår Plantasjen og tuktet min 13-åring til å vente 12 minutter til det åpnet. Rett bort til skiltet "Løk og frø". Der var det paller med ved fra gulv til tak. "Frø? Nei det har vi ikke." Mitt besøk på plantasjen ble kort - svært kort.

Anne på Moseplassen sa...

hehe, frøgledene lenge leve!

AnitaH2 sa...

Nydelig stemor!
Å, Vivi, nå ler jeg høyt her! Så fornuftig unge du har!
Min ville mye heller ha plukket ut alle de rosa med en konspiratorisk kommentar om at de bare MÅ vi ha, mamma!