tirsdag 13. januar 2009

Jeg har fått ny laptop!


I dag har jeg fått kjøpt meg ny laptop:-) Valget falt på denne. Jeg synes de fleste maskiner virker bra til mitt bruk, så hovedgrunnen til at jeg valgte akkurat denne er at den har fullstørrelse tastatur med med numerisk tastatur. Jeg skriver mye og da er det viktig for meg. Akkurat nå nyter jeg å skriver på et skikkelig tastatur for første gang på mange år:-)

Jeg var også smart, og kjøpte en overføringskabel, så nå går det som fot i hose og overføre det jeg vil ha fra den gamle laptopen min. Til alt overmål fortalte min kjære i dag at han har kjøpt Microsoft Office pakken med 3 bruker lisenser, så til torsdag får jeg installert denne også.

Gratulerer til meg!!:-)

10 kommentarer:

Sine sa...

Grattis! Er helt enig i det med størrelsen på tastaturet.

Charlotte sa...

Heey! Så gøy! Grattis med ny PC. Det er stas det!

Juni sa...

Gratulerer!
Håper du får herlig mye glede med den!

Sine sa...

Du forresten, jeg ser at du har fått en sånn etikett-søker. HVordan gjorde du det? Og den øverst på sida di om alle innleggene dine? Her har jeg massevis å lære...

Ellea sa...

Sine: Send meg en PM med mailadressen din så skal jeg prøve å forklare det for deg.

Ellea sa...

Nei nå husker jeg ikke fra morgen til middag her. Dersom du trykker på knappen Min testblogg øverst på siden her kommer du inn på testbloggen min og der er det beskrevet hvordan du gjør det. Bare trykk på oversikten, så finner du den der. Der finner du også oppskriften på rullegardin meny til etikettene dine.

Mete sa...

Snaisen pc - grattis! Så gøy! Og numerisk - det skal min neste ha også! Nå har jeg bare et portabelt som jeg slenger rundt med..

AnitaH2 sa...

Der forsvant mitt siste anti-laptop-argument. Kommer og spaner en dag!

Gry sa...

Gratulerer med ny PC! Helt enig med hensyn til tastatur. For meg er det uaktuelt å f.eks betale regninger i nettbanken uten.

Linnemi sa...

Jeg går i ring rundt et laptoptilbud for tiden, etter at jeg oppdaget at de FINNES med numerisk på høyresiden. ;) Muligheten har sikkert vært der hele tiden, men min erfaring fra laptop tilhører sønnens, og jeg fikk fnatt da jeg prøvde meg på betaling av regninger. KIDnummer med 'syvhundreogfire' siffer! Aldri i livet om jeg skulle ha laptop!
Men nå er verden blitt bra igjen. Så slit'an med helsen! Jeg håper å få én i hus før den stasjonære tar kvelden for alvor. :)