torsdag 22. januar 2009

Varer fra Hageliv:-)
Tirsdag lå det en mail til meg i innboksen, som fortalte at varene var pakket og sendt mandag. I mailen var også sporingsnummeret til pakken.

Onsdag lå pakkelappen i posten og jeg hentet pakken på postkontoret. Inne lå alle varene jeg hadde bestilt i tillegg til et nydelig kort og en velduftende såpe.

Hammeren var minst like søt som den så ut på nettet og det var et lite skrujern på enden. Skiltet skal bli skrekkelig hyggelig å henge på døren til sommeren.Men det hyggeligste av alt var allikevel denne:
Anja hos Hageliv har tydeligvis skjønt dette med service og hvordan man sikrer gjenkjøp:-) Jeg får iallefall lyst til å bestille herfra ved en annen anledning! Ikke ofte man opplever sånt:-)

8 kommentarer:

Gry sa...

Jeg fikk akkurat samme hyggelige melding, pluss sepe. Men jeg har trodd helt til nå at sepen var noe jeg hadde bestilt! Det er noe jeg typisk kunne ha bestilt. Deilig roseduft, men alt for fin til å brukes.....

Villrose sa...

Fy! Du/dere har smittet meg til å bestille fra Hageliv. Slemme damer!

Sine sa...

Betydningen av sørvis kan aldri undervurderes!
Så kjekt med pakke i posten.

Elsa sa...

Og så oppdaget jeg også Hageliv i dag. En liten bestilling er allerede sendt, for der hadde de noe jeg har ønska meg leeenge - nemlig kantskjærer.

Vivi sa...

Det er alltid hyggelig å få pakke i posten, i allfall når det er hagerellaterte ting.
Hyggelig skilt.
Ha en super fredag.

Charlotte sa...

Næh så kult!

Jeg sendte deg en sms i går anng hvordan du får bildene ved siden av hverandre i Live Writer. Så du den? Jeg hadde nettproblemer i går kveld.
Men du setter bare inn en tabell med border 0 Så kandu styre som du vil. Hvis det var det du mente.

Ellea sa...

Takk skal du ha Charlotte, det var akkurat det jeg mente:-)

Jeg tror Miamaria har skaffet mange kunder til Hageliv gitt:-) Det var vel hun som startet med å skrive om bestilling på sin blogg......så det er hun som er den slemme damen Villrose:-))))

Ninni sa...

Jeg falt som bare det for fristelsen da linken til Hageliv ble lagt ut på Hagegal, jeg tror jammen det var du som gjorde det jeg Ellea! Er så spent på hva jeg har bestilt, husker ikke helt jeg. Høres ut som leveringen er raskt, jeg fikk mail tidligere i uken. Så koselig med personlig hilsen i pakken, det er flott service som får en til å få lyst til å handle der igjen:)