fredag 13. februar 2009

Skytsengel for hagegale

Som jeg har nevnt tidligere er jeg så heldig at kona til en kollega av meg er kunstner. Av henne har jeg bestilt en skytsengel som jeg fikk i dag:-)

skytsengel  skytsengel1
 

Jeg bestilte ikke denne fortrinnsvis for å ha et pent bilde å henge opp, så jeg har hengt det opp i drivhuset:-) Kunstneren som har laget det sier at det har ikke noe å si om man tror på skytsengler eller ikke, de virker utansett:-) Så nå føler jeg meg trygg på at spiringen når nye høyder der ute.

Alle hagegale burde ha en skytsengel, ikke sant?

Ellers har jeg byttet bilde i headingen (igjen…..). Det gikk opp for meg at alle de bildene jeg har hatt i headingen har handlet om lengsel og mimring. Mimring over blomstene jeg hadde i sommer og lengsel etter sommeren som skal komme. Nå vil jeg heller ha litt nærværende hageglede. Hva passer bedre enn et bilde fra forrige lørdag i kveldingen, da jeg koste meg meg prikling og et glass vin, samtidig som jeg hørte på ungene som hvinte av fryd mens de akte i bakken på andre siden av veggen. Takk for tipset Charlotte:-))

12 kommentarer:

Miamaria sa...

Den var flott!

Sine sa...

Kjempefint bilde. Er slikt skulle jeg gjerne ha gitt i gave til noen mennesker.

Så trivelig det ser ut i drivhuset ditt. Du lever på en annen planet enn meg for tiden du. Her ligger bare frøposer ennå. Men når snøren forsvinner, våkner jeg antakelig.

Sine sa...

snøen...

Ha ei god helg!

Juni sa...

Det var en flott skytsengel og et nydelig bilde. Får håpe at den virker slik at veksten blir optimal og alle udyr og onde vesener holder seg langt unna:)

Brit sa...

ÅÅÅ en slik engel skulle jeg også hatt over mine hageprosjekt.Jeg er såkalt fersking og det er utrolig lærerrikt og inspirerende å lese hagebloggen din:)
Ha enr riktig GOD PRIKLE HÆLG:)

Charlotte sa...

Åh jeg ble så glad når jeg så bildet i headingen. Utrolig stilig. Representerer akkurat det du beskriver.

Skytsengelen er nyyyydelig!! Et virkelig vakkert bilde.
Men ikke for å være gledesdreper her. Men tror fuktigheten i drivhuset vil ødelegge papiret. Selv om de er i glass og ramme???
Den virker vel inne også? Men guri så lekker.
Kunne gjerne bestilt en slik jeg også. Behøver ikke være helt lik da. Men noe i den duren. Kan du spørre henne hvor mye hun tar for et slik bilde?

Elisabeth sa...

Åee..så fin engel. Jeg er sikkert på at den vil passe på både deg og dine grønne "babyer"

Ellea sa...

Charlotte: Jeg har tenkt på det og den kan nok ikke henge der inne når det begynner å bli skikkelig fuktig....

Hun har flere som har med blomster å gjøre. Hun har en mappe med motiver, jeg skal høre med kollegaen min om jeg kan låne den med meg. Den store jeg kjøpte koster kr. 950,- en mindre størrelse koster 650,- ....ferdig innrammet.

Vivi sa...

Fantastisk bilde. En engel skulle vi hatt alle sammen, ja.
Det ligger foresten noe på bloggen min og venter på deg. Ha en fin lørdag videre. Klem

Charlotte sa...

Jaaaaaaaaaaaaa!!! Ta den med.

AnitaH2 sa...

Ta den mappa med på neste gal-møte, kanskje? Jeg er også i kundegruppe her. Har flere venninner som tror på - og trenger - skytsengler akkurat nå.

Ellea sa...

Jeg skal høre med min kollega om jeg kan låne den med meg.