onsdag 13. mai 2009

Endelig har blomster kommet i jorda!

De siste dagene siden jeg kom hjem fra Tyrkia sent på fredagskvelden, har hvert ledig sekund blitt brukt til å plante ut. Derfor ingen blogging i det siste, her gjelder det å prioritere knallhardt!!

Lørdag fikk jeg plantet ut i bedene foran huset. Jeg hadde jo tenkt å planlegge dette nøye da......men etterhvert ble det bare å stappe ned der jeg så en ledig plass. Vet at alle plantene er i rosa, lilla, hvit og blå og tror jeg klarte sånn nogenlunde å plassere dem etter størrelse. Så får vi vente og se hvordan det blir. Har en snikende følelse av at jeg har gjort hver eneste nybegynnerfeil i boka:-)))

Ellers har jeg fått tømt masse sommerblomster ut fra drivhuset. Deilig!:-) Men, det er fremdeles masse igjen og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av alt sammen!! Så nå får jeg begynne å prakke blomster på venner og naboer tenker jeg:-)

Har ikke fått tatt et eneste bilde, så det får komme i neste blogginnlegg.

I dag fikk jeg også ut bordet som har stått fullt av planter midt i drivhuset, så nå er det blitt rene ballsalen der inne. Når jeg bare får ut litt fler planter og får rengjort gulvet der inne, skal vi ut og kjøpe en gruppe med stoler som skal stå der inne. Å som jeg gleder meg!:-)

I dag måtte jeg på jobb noen timer fra morgenen fordi vi fikk besøk av en gruppe grekere på studiebesøk her i landet. Etterpå var det å styrte hjem, hoppe inn i hagebuksa for å jobbe i hagen, og nå må jeg hoppe tilbake i jobbtøyet fordi vi skal ha pårørende kurs i kveld. Mai er sandelig en travel måned på så mange vis. Nå gleder jeg meg stort til å ha fri tre dager i helgen.

12 kommentarer:

Miamaria sa...

Mai må være den travleste måneden. Juni er også travel, men heeeele mai er travel. Juni dabber liksom litt av ut i feriemodus etterhvert.

Flott at du er i blogginga igjen, lurte på hva du dreiv med. ;)

Charlotte sa...

ja kjenner godt til den den planter som blir stappet ned på en eller annen ledig plass. Slik gikk det med plantene her også. All planlegging gikk fløyten. ja ja. Fint blir det lell.

Juni sa...

Det blir som regel sånn-plantene får en plass og må værsågod være fornøyd med det.
Nå har du vel ikke glemt at du har noen til gode her hos meg?
Du må huske å spare en liten plass til dem herfra.
Bare kom en tur når du har tid.

amo sa...

Det kommer til å bli kjempefint hos deg. Og jeg har også noen stauder til deg. Jeg setter veldig pris på staudene. Det er så koselig om våren når man ser det kommer små spirer rundt omkring.

AnitaH2 sa...

Ingen hast om sukkerertene somler med spiringa, skjønner jeg?
;-)

Sine sa...

Så flink du er. Det blir jo spennende å se hvordan det blir da. Nybegynnerfeil... Hos meg tror jeg det meste er det. Jeg ser at jeg nesten må ommøblere alt. Men det er vel slik det er. Sjarmerende det også.

Ninni sa...

Her går også utplantingen etter innfallsmetoden. Det er ikke alt som har dukket opp i bedene enda, så jeg vet ikke helt hvor jeg har ledig plass. Men det er ikke så farlig, det går jo fint an å flytte dem senere igjen :) Når man holder seg til samstemt fargeskala passer det meste overalt, så jeg er sikker på at det blir nydelig i bedene dine ellea :) Gleder meg til bilder!

Ellea sa...

Nei men så deilig at det ikke bare er jeg som bruker innfallsmetoden, at dere garvede staudemennesker også gjør det:-))

Stauder tar jeg definitvt i mot med takk, og tar gjerne en innsamlingsrunde. Jeg har to bed til som skal fylles.......og jeg har ikke lyst til å fylle dem med bare sommerblomster, må jo ha litt stuader også.

Wenche sa...

Praktiserer den metoden hvert år jeg :-)
Har de beste intensjoner om planlegging, men plutselig er mai der og blomstene må bare ut av drivhuset (og herding blir det så som så med). Og da er det bare å stappe dem ned der det er et ledig hull.

Foreløpig står de fleste i drivhuset her hos meg, kun noen få har fått komme ut. Men nå må jeg nok se å få de ut, både lus og kvitfly har meldt sin ankomst :-(
Håper jeg får tatt en del i morgen og lørdag.

anne sa...

hehe, jeg ser for meg deg med turbofresen på, fykende rundt i hagen så jordspruten står :) gleder meg til å se resultater av plantingen!

anne -moseplassen sa...

øøø, der var jeg logget inn med feil googlkonto gitt. Anne er altså meg ;)

Ellea sa...

Jamen det skjønte jeg Anne:-))