mandag 17. mai 2010

Min nye kjøkkenhage

Først og fremst; gratulerer med dagen til alle hagegale venner:) Her har det vært en stille og rolig dag siden det begynte å silregne allerede under barnetoget. Hverken Yr, Storm eller Pent.no hadde meldt regn, men det kom, og det regner enda. Derfor har jeg brukt noen timer i drivhuset i dag:) Tror vi kan regne med at det ikke blir noe av det tradisjonelle grillpartyet hos naboen heller……..

Men over til min nye kjøkkenhage:)

kjøkkenhage

Jeg er så fornøyd med den! Etter at vi har trukket muren til verandaen litt lenger ut enn der veggen gikk før var det ikke plass til begge pallekarmene slik de stod før. Jeg grublet en stund på hvordan vi skulle løse dette, og så kom jeg på løsningen:) Så nå har vi laget et lite kjøkkehagehjørne der døren inn til rommet under verandaen skal være. Rundt karmene har vi lagt sementheller. Da blir det plass til å sette noen bøtter med grønnsaker i tillegg til det som står i pallekarmene. Skrekkelig kjekt. Bildet er forøvrig tatt med min nye iPhone. Jeg må si at jeg synes kvaliteten er overraskende god……

7 kommentarer:

Ninni sa...

Jeg tror kjennetegnet på hagegal er bed av pallekarmer :) Dette ble kjempefint! Og så renslig og ordentlig med hellene rundt :) Hva skal du dyrke i karmene da? Jeg kløør i figrne etter å fylle et par store krukker med jord i dag, har erteblomstfrø som er sprekkeferdige nå. Men jeg synes ikke at det tar seg helt ut å jobbe i haven nå, så jeg venter til i morgen. Tenkte å ta krukkene inn og snike dem ut, men de blir for tunge med jord i. Er utålmodig!

Ellea sa...

Hihi, kjenner igjen følelsen Ninni:) I pallekarmene har jeg sukkererter, broccoli, stangselleri, gul og rød løk, litt purre, rødkål og endevie og så skal jeg sette ut minimais når det blir litt varmere. Squashen blir satt i bøtter for seg selv, ellers tar de over hele pallekarmen:)

TurboLotte sa...

Jaaaa... det er så utrolig flott!! Knallkoselig spør du meg!

New Dawn sa...

Kjempeflott kjøkkenhage du har laget deg. Pallekarmer er toppers, og nå har jeg seks stykker. Ikke alle er fyllt ennå, men det er vel det minste problemet tenker jeg.

AnitaH2 sa...

Så flott det blir! Noterer meg at jeg skal vente med minimaisene... De er ikke akkurat mini, lenger, men jeg skal høre på deg!

Tonerose sa...

Dette ble jo knallbra!! Likte spesielt godt hellene rundt også, da ble det så rent og pent..! :O)

Kjempeflott ble det, virkelig til inspirasjon! Jeg bygde noen opphøyde bed til kjøkkenhage i fjor, men har ikke kommet igang i år da mannen min har planer om garasje der. men det har ikke skjedd noe enda, så kanskje jeg bare skulle plante ut..! hihi.

Såååå masse deilig du har plantet i grønnsakshagen din! Herlig! :o)

Lineca sa...

Du store her var det aktion gitt. Så pennede lay out etter anleggelsen.Gleder meg til å følge med mere=)