søndag 4. juli 2010

Jeg har gjort noe helt forferdelig……..

….og vet ikke helt om jeg har livets rett lenger….men jeg håper jo i det lengste:)

Jeg har altså flyttet en diiiiiiger Geranium ‘Summer skies’ som var i fullt blomst…….(sa hun med beskjemmet stemme). Men jeg ante jo ikke at den skulle bli så diger da jeg plantet den i fjor, så jeg plasserte den likegodt foran i bedet jeg! Den skygget for den eneste rosen som er i full blomst for tiden, en Coral Dawn som ikke er av de aller største, fordi jeg måtte klippe den helt ned i vår. Jeg klarte rett og slett ikke å glede meg over blomsterprakten til ‘Summer Skies’. Jeg laget hullet der den skulle flyttes til, fylte det med vann, gravde opp planten, flyttet den i full fart over i nytt hull med masse vann, fylte godt med jord runt og vannet, vannet , vannet…..

Slik så den ut et par timer etter at den var flyttet:

geranium summer skiesLitt småtufs, men den har klart seg forbausende bra. Vi får håpe den ser like bra ut i morgen…….

Ellers må jeg flire litt av meg selv. Her om dagen satt jeg og sukket henført av misunnelse over Turbolottes vakre rose Evelyn, og så har jeg den selv, nykjøpt av året:) I dag kom den første blomsten og den er virkelig vakker!

evelyn 

………og det er i grunnen en duggvåt Mary Rose også:)

Mary rose

Ellers: Har vært på stranden for første gang siden i forfjor, sammen med Charlotte og Kristian. Lillegutt koste seg verre de timene vi var der. Lykkelige og fornøyde barn er noe av det nydeligste jeg kan tenke meg:) Og vi damer hadde det sandelig ikke så aller verst vi heller…….

9 kommentarer:

RandiF sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
RandiF sa...

Kommentaren min forsvant....nå må jeg skrive den om igjen. Altså takk for advarselen, jeg har nettopp bestilt denne fra Jensen og unngår nå kanskje å gjøre samme tabben som med Splish Splash. Den plantet jeg nemlig som...hehe...bunndekker under El Ariana. Nå kan den så vidt skimtes mellom rosegreinene, er sikkert 70 cm høy! Lurte akkurat i dag på om jeg skulle våge å flytte den i full blomst, men kan du, så kan jeg.... :-D

New Dawn sa...

Lykken står den kjekke bi.......
Går så bra så :-)

hildeG sa...

Det går som regel veldig bra. Med en overfylt hage må man flytte når man ser det trengs, ikke sant?

TurboLotte sa...

Det går sikkert knallbra. Dessuten er det jo ikke mange dagene igjen av blomstringen til summer skies alikevel, da klipper du den bare ned, og håper på en second blomstring. He-he.
Jeg er soooooolbrendt!!!!!

Ellea sa...

Ja dette er nærmest en busk Randi, så den duger definitivt ikke som bunndekker, eller som lav i forkant av et bed som jeg hadde tenkt:)

Nei er du sooooolbrent Charlotte:) Da er det iallefall sommer!

Ninni sa...

De henger nok litt med nebbet i forskrekkelsen over å bi dratt opp med roten, men kommer seg nok. Jeg har flyttet mye i sommer, alt har klart seg fint bortsett på kuletistel som datt sammen som en sekk. Jeg tror den døde...helt vissen er den i alle fall.
Evelyn er bare skjønn :)

Villrose sa...

Tsk. Flytting er noe vi hagegale gjør akkurat når som helst!

De (plantene) kommer seg stort sett av forskrekkelsen...

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Har gått i samme tabbefelle - fikk Summer skies av en hagegal i fjor, og satte plantene pent foran en rose. I år ser jeg knapt rosebusken bak en struttende geranium. Sånn kan det gå...