fredag 26. desember 2008

Enda en HTML dag:-)

Har man først begynt med å dille med bloggen og lete etter stadig nye funksjoner å legge til er det ikke lett å stoppe!!!

Det siste jeg fant ut av i dag var hvordan jeg skal lage en oversikt over alle blogginleggene min, lagre dem i en egen navigerbar side og lage en knapp for å finne fram til denne siden. Jeg har laget et oppskrift på dette på testbloggen min. Knappen for å komme til denne siden ligger øverst i sidefeltet.

Dette var kjekke greier! En ting er at andre kan bla i og finne fram til gamle innlegg....men siden jeg ikke tror det er så mange som er interessert i det, så er dette vel så nyttig for meg. Skrekkelig greit med en slik oversikt når jeg skal lete etter gamle innlegg der jeg har skrevet nyttige ting om såing og slikt

11 kommentarer:

Miamaria sa...

Åh, det der så kjekt ut, skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å gidde det der. *Misunnelig* Var en fin oversikt, det der.

Anonym sa...

Hei, kjære reservemor. God jul, godt å høre at dere koser dere. Her er link til bloggen min:

http://kristintorjesen.wordpress.com/

Anonym sa...

Overskriften på innlegget fikk meg til å tenke på de mange og lange timene med HTML-koding på en av datasalene på det gamle sentralsykehuset mens HiA enda holdt til der. :D Da var det jo om å gjøre å få flest mulig snurrende dingser, blinkende knapper o.l.

Ellen Walnum sa...

Øyvind: Jeg blir også ganske nostalgisk av å holde å med dette her....tenker på den gangen jeg hadde ambisjoner om å lage min egen hjemmeside ved hjelp av bare HTML:-)....det var den gangen det!
Heldigvis er jeg ikke så opptatt av blinkende duppeditter men jeg synes det er gøy å få siden både pen å se på og funksjonell.

Kristin: Hei lille reservebarnet mitt! Så hyggelig å høre fra deg her på bloggen min (det er jo mye enklere enn å gå inn og banke på nabodøren:-)))) Nå har jeg lagt bloggen din til i lista mi.

Og Miamaria - tålmodigheten er det så som så med her, men jeg har funnet ut at tid må jeg ha masse av! Tiden flyr skrekkelig fort når jeg holder på med dette her!!

Unknown sa...

Stiiiilig!! Ojsann ja!
Det der må jeg prøve. Må bare dille litt med noen nye pensler jeg har funnet til Gimp.. vil lage meg en egen bloggbakgrunn, men finner ikke helt hva jeg vil ha da. Blir helt gal her... hi-hiiii!!!

elle-melle sa...

Gurimalla så flink du er. Misunnelig er bare fornavnet. Jeg forstår meg ikke på sånt, men skulle gjerne fått til litt HTML dill en dag.

Ellen Walnum sa...

Juni: Vi får sette oss ned sammen en dag og dille med bloggen din:-)

Charlotte: Jeg gleder meg til du finner ut av det med å lage egne bakgrunner og deler det med oss andre:-)

amo sa...

Du verden så flinke dere er. Ligger etter bare med å skulle lese bloggene. Skulle gjerne prøvd meg på å dille litt mer, men akkurat nå har jeg ikke ork til det.

Anonym sa...

Jøje meg så flink du er. Jeg skjønner ikke bære når praten går på dataspråk. Har skrevet frøliste på gamlemåten jeg idag;-)

elle-melle sa...

Ja TAKK Ellea, jeg setter meg gjerne sammen med deg for å finne ut litt HTML-godis!

Anonym sa...

Ellea: Ja, både din (og forhåpentligvis også min) blogg vitner om at vi har beveget oss framover designmessig siden 90-tallets HTML-flørt. :D