søndag 18. januar 2009

Den store prikledagen……..og en ny duppeditt

pellis blomstI dag har jeg priklet til den store gullmedalje:-) Jeg har priklet både Ridderspore, Petunia, Verbascum og en hel bøling med stemorsblomster. Sånt får man virkelig ro i sjela av. En del av de få Fuchsiaene jeg har igjen har nå kommet såpass at jeg har fått tatt stiklinger av dem. Bl.a Lena som skal til Wenhce når de har fått rotet seg. Wenche har vært så vennlig at hun har tatt i mot hele ønskelista mi over stiklinger som hun skal selge/bytte bort, med åpne armer! Jippi!!! Jeg skal gullforgylle henne når jeg blir rik! Nå skal bestanden av Fuchsia vokse igjen etter den store frostdøden i drivhuset.  Ellers har Dronning Ingrid kommet med en blomst, og den har jeg ikke hjerte til å knipe av. Den er mistenkelig hvit til å være en Dronning Ingrid, kanskje jeg har feilmerket den og det er Nicolaj? Vakker er den iallefall!!

Jeg har altså gått til innkjøp av en ny duppeditt Jeg elsker duppeditter og har vanskelig for å motstå dem:-) Dette er altså en massevis i ett sak. Den tar bilder, video, taleopptak. Den er MP3/MP4 spiiler mm. Og så har den E-book, hva i alle dager er E-book?  Må visst finne ut av det. Grunnen til at jeg kjøpte den er at den er så liten og smal, på størrelse med en mobiltelefon og veldig enkel å ta med seg. Det er ikke alltid jeg tar med meg kamera, men denne kan jeg alltid ha i lomma. Da jeg var i drivhuset testet jeg den ut.duppeditt testIkke helt samme kvaliteten som fotoapparatet, men adskillig bedre enn mobilen min.  I samme slengen testet jeg ut videofunksjonen med en liten situasjonsrapport fra drivhuset. Helt grei den der:-)

I morgen er det mandag. Ny uke, nye muligheter, og jeg reiser til Stavanger.

13 kommentarer:

Miamaria sa...

Kjempekoselig i drivhuset ditt! Så deilig det må være å holde på "ute" allerede. :)

Vivishagerom sa...

Tusen takk for en fin titt inn i ditt rike. Supert drivhus og så fine hyller som du har. Skikkelig orden.
Skjønner godt at du koser deg.

Maiblomst sa...

Forstår godt at du kosar deg i drivhuset! Pellisane såg og ut til å trivast!

Linnemi sa...

Det var da slettest ingen dårlig kvalitet på bilder og video!
Det var lurt med oppvaskbenk i drivhuset. :)

Unknown sa...

Stiiiilig! Må vise min søster som har samme drivhus som deg.

Sine sa...

Tenk at du er i priklestadiet. Med drivhus går det nok susen, tenker jeg. Ser ut som du har det helt vidunderlig der ute.

Elisabeth sa...

Herlige video, bare suger inn vårfornemmelsen, mens jeg knurrer over all snøen. Tusen takk for at humøret steg ca 15 hakk oppover ;)

Gry sa...

Det var nå bra kvalitet både med bilder og video, så den var du heldig med.

Rene og pene potter har du også!

AnitaH2 sa...

Min Ingrid var også meget blek da den blomstret innendørs i senhøstes. Så hvis det var en av dem, kan jeg trøste med at hun vil rødme kledelig av sol...
Ellers pleier e-book å være til å lese elektroniske bøker på. Det finnes flere formater, og noen er gratis, andre beskyttet på ulike vis. (Min kollega i på SSA vet mer enn meg om sånt, forresten.)

ASSA sa...

Såå herrlig! med den videosnutten.
Ble rene vårstemningen av dette :O

Jeg har gitt deg en utmerkelse for din fargerike og glade blog. ;)

Du finner om det i min blogg av idag.

Sine sa...

Vet du, at nå har jeg vist videoen til husbonden her, og vi vil også ha drivhus (med radio i!). Så nå tenker vi plassering etc., men jeg må bruke litt tid på slikt fordi jeg ikke er helt sikker på om jeg våger (vet ikke hvor frø-hekta jeg er i lengden). Så kjør på du, med smittsomme drivhusskildringer som sulter meg helt ut!

elle-melle sa...

Tenk at du er i priklestatus allerede, heldiggrisen.
Jeg har faktisk sådd - tenk det.
Foreløpig er det bare blitt noen praktspraglefrø som har ligget fra i fjor også erteblomstfrøene fra deg. Men det er da en begynnelse eller hva?
Håper du har det bra der borte i Stavanger:

AnitaH2 sa...

Må bare kommentere til Sine: Frøentusiasme er ikke noe must; i mitt mentale drivhus (foreløpig er det sandkasse på eneste mulige plassering i noen år til) vil det være tett med middelhavsplanter og palmer, for eksempel. Sitronblomster om vinteren... SUKK!!! Fiken... SLURP!!!
Og så skal kaktusdilla virkelig få blomstre opp!
Men hos meg vil det nok være en frøkrok også, det må jeg vel bare innrømme...