lørdag 20. september 2008

Fantastisk høstvær!

For en deilig dag dette har vært:-) Solen har skint fra skyfri himmel og temperaturen var iallefall 20 grader i solen midt på dagen. Jeg har fortsatt med ryddingen og klippingen av pellis og fuchsia som skal overvintre i kjelleren. Det er fremdeles med meget tungt hjerte jeg klipper ned dem som er i full blomst:-(

I tillegg har jeg fått spylt hele terassen og fått vasket en hel haug med potter. Det er da jeg merker hvor fint det er å ha utekjøkken gitt!:-) I dag har også naboguttene vasket bilene innvendig, så nå kan jeg ha med folk i bilen uten å skamme meg.

Ellers har huset vokst siden sønnen i huset flyttet. Han disponerte to små rom. Et til soverom og et til trommerom. Denne helgen har min bedre halvdel og jeg laget gjesterom i det som var guttereommet. Etterhvert kommer vi også til å flytte sengen inn på det andre lille rommet og lage til en liten stue i det store soverommet som har utgang til verandaen og hagen. Det gleder jeg meg stort til!

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Bilen din er da glimrende innvendig?
I dag har jeg også jobbet ute, som en gal. Deilig vær!!

Juni sa...

Det var fantastisk godt å se og kjenne sola igjen. Jeg har også fått gjort noe ute i dag,det kjennes godt!

Harryford sa...

Heldig er du - dere - som er ute i sånn indian summer dag!!! Selv sitter jeg krombøyd over pcèn og tengner!

Håper junior fortsetter trommingen - Paolo trener en arvtager!!!

Fortsatt fin helg - John

Vivi sa...

Ja, det er deilig med høstsola. Jeg har ikke begynt å ta inn Fuchsiane enda, men pellisene er inne. Jeg må vel snart, tenker jeg. Ha en fin søndag.

Ellea sa...

Jada Harryford, han fortsetter trommingen:-) Men nå har han fått seg øvingsrom på jobben. Veldig kjekt!