tirsdag 16. september 2008

På snarvisitt hos min bedre halvdel i Langesund

Min bedre halvdel er ukependler og bor og jobber i Langesund i uken. I dag har jeg vært i Grimstad i forbindelse med jobben og i morgen skal jeg til Tønsberg, så istedet for å dra hjem dro jeg på besøk til ham i stedet:-)

Leiligheten ligger midt i Langesund, rett over Wrightegaarden, der det er masse flotte konserter om sommeren. Noen konserter har vi sett og noen har vi bare hørt......i sofaen i stua. I sommer fikk de dispensasjon til å bygge en stor scene som gikk over veien
Slik så det ut fra verandaen
Og slik så det ut inne fra Wrightegården. de to vinduene du kan se like til venstre for scenen er stuevinduene. Needless to say: Det ble ikke mange tidlige kvelder på min bedre halvdel midt i uka denne sommeren:-)

I kveld har vi vært og spist italiensk pizza på Papas. Det er etterhvert blitt tradisjon at vi spiser der hver gang jeg er på besøk. Nå var det lenge siden sist så det var ekstra hyggelig:-)

Langesund er forresten er aldeles nydelig liten by.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Langesund er nok av de steder utenfor Sørlandet som minner mest om våre vante omgivelser. Jeg syns også det er et flott sted, det må jeg si.

Vivi sa...

Så heldige dere er da, som kan være helge kjærester. Hverdagen kan fort ta overhånd.
Jeg har aldri vært i Langesund, men det virker jo koselig da, med sommerkonserter og sørlandsk idyll.