søndag 14. september 2008

Voksen sønn på vei ut av huset.......

I dag fyller sønnen min 21 år, og i morgen flytter han i egen leilighet........Fint og vemodig.

Det er fint fordi det er livets gang og definitivt på tide når han er 21, og det er vemodig fordi jeg etter 21 år nå skal venne meg til at jeg aldri skal være mamma mer på samme måte. I går var vi ute og shoppet bursdagsgaver sammen med ham og for første gang i verdenshistorien ønsket han seg bare praktiske ting.

Den siste tiden har jeg plutselig fått øynene opp for alle muligheten i YouTube. Jeg har vært litt treg akkurat der jeg. Da jeg fikk internett i 1995 var jeg levende opptatt av nettet men etterhvert dabbet interessen av og da alle andre begynte å interesser seg for nettet hadde jeg falt av og siden har jeg brukt nettet bare til nytte. Takk og pris at jeg opplever blomster og hage som nyttig slik at jeg kom inn på hagegal.no:-)
Da jeg var 18 år gammel spilte noen Mother (av John Lennon) med Barbara Streisand for meg. Jeg elsker stemmen hennes og denne gjorde uutslettelig inntrykk på meg. I 30 år har jeg vært på jakt etter denne og har aldri hørt den siden, og i dag fant jeg den på YouTube!! Her er den slik at andre kan dele den fantastiske opplevelsen med meg:Under arbeidert med å legge alle dagboknotatene fra Hagegal manuelt inn på bloggen så jeg at det var en lang periode i sommer jeg ikke skrev i dagboken. Jeg var for optatt med å være ute:-) Derfor tenkte jeg at jeg skulle mimre litt fra sommeren her i bloggen min.
Da jeg gikk gjennom bildene min fant jeg en del før og etter bilder. Det er moro å se hvordan samplantingene jeg satte ut på forsommeren vokste seg store og svulmende etter hvert.

Slik så denne ut da jeg plantet den ut i mai. Det er en supertunia ametyst en hvit bacopa og i bakgrunnen en fuchsia krommenie. Det er også en plectrantus der i bakre venstre hjørne, men den måtte jeg fjerne fordi den etter hvert forsvant helt.


Slik så den ut i juli. Da fylte den hele glassbordet den stod på.

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Koselige bilder.
Ja den ugla.. hoppet ganske høyt jeg og altså!

Mariann S sa...

Det er litt vemodigt når ungane blir so store at dei flyttar ut ja.
Men samtidigt det einaste rette.
Sonen min på 20 flytta ut i april.
Men.. eg har no ei på 4 år heime.. :-)

Vigdis alias Vicky sa...

Mine to har også flyttet ut, minstejenta, 19 år, nå i august. Ja, Youtube er noe for oss voksne damer! Du kjenner sikkert til dette som jeg har kopiert fra [url]http://wapedia.mobi/no/John_Lennon[/url] "Kort tid etter at Lennon fylte 17 år ble moren drept av en fyllekjører. Hendelsen gikk sterkt inn på unge Lennon, og mange av sangene han skrev på slutten av Beatles-perioden bearbeider savnet av moren, blant annet den vakre «Julia» på The Beatles (White Album) og den hjerteskjærende «Mother» på hans første reelle soloalbum, Plastic Ono Band. Tapet av moren knyttet også et tett vennskap til Paul McCartney, som hadde mistet sin mor da han var 14 år."

Herdis sa...

Litt vemodig, men også ganske godt når ungane flyttar ut synest eg. Min gutt på 19 flytta til Bergen i haust, og eg har ikkje fått vite så mykje om kva han styrer med på dei to siste åra som eg har fått vite når vi snakkast på telefon ein gong i veka.... Han er i strålande humør, og godt er det!
Fin blogg du har fått deg forresten!

Rekkehuset sa...

Så kjempeflink du er som har flyttet over dagboksnotatene fra Hagegal! Det var en god ide - jeg har ikke tenkt på at det var mulig.

For meg som har småbarn virker det helt fjernt at de engang skal flytte ut (selv om jeg av og til gleder meg til det...), men jeg kan forestille meg at det blir litt av en overgang! Kanskje det blir litt som Cherie sier; at dere får ny og bedre kontakt :-)