søndag 12. oktober 2008

Drivhusvask og drivhus drømmer.....

Enda en produktiv dag ute i hagen:-) To sånne dager på rad er litt av en bonus!

I dag fikk jeg tømt drivhuset og vasket det ned med grønnsåpe og klorin, og det ble så skinnende rent og vakkert:-)
Sånn som dette har jeg ikke sett det siden det var nytt og nettopp satt opp.

Mens jeg gikk der og vasket, koste jeg meg med en liten drøm som kanskje kan se ut til å bli virkelighet. Hele sommeren har jeg gått og sett for meg et lysthus/drivhus der mitt bittelille står nå. I går kveld begynte jeg og min hjertenskjær å snakke litt om hva vi skal gjøre i hagen til våren. Jeg lanserte (forsiktig, forsiktig) min drøm og viste ham hvordan drømmen min om et 10m2 sekskantet drivhus ser ut. Han tente på den!
Han lurte tilog med på om vi ikke likegodt kunne satse på et 13m2 (det koster jo bare 2000 mer) i tilfelle jeg skulle bli ytterligere angrepet av "3fot syken"! Det var da jeg berømmet meg selv for å ha gjort et så ualminnelig godt valg for 25 år siden.

Så mens jeg gikk der og tutlet og vasket og gjorde klar til neste sesong, lurte jeg litt på om neste sesong blir innledet med mitt bittelille, eller dette vidunderet:-)

7 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Åh, så spennende! Er det ikke deilig å gå sånn og drømme, vel? :-)

Mete sa...

Åh, de sekskantede er bare nyyydelige! Det er sånt et jeg har forelsket meg i. Så det første gang i Danmark - på Bilka. Kunne flyttet inn på flekken.

Charlotte sa...

ÅÅååååååå!!! Hurra så gøy!! Heldig du er som har en mann som forstår. Herliland!!!

Juni sa...

Jo du har vært heldig eller dyktig i valg av mann.
Ellers er det utrolig hvor skittent et drivhus blir i løpet av en sesong. Man ser det godt når det blir vasket. Har ikke fått tømt mitt ennå, langt mindre vasket det.

hildeG sa...

Heldiggrisen!
Her er det verken tømt eller vasket, men vi får nå se hva det blir til. Med den digre vinranken inni der blir det ikke skikkelig tømt før til våren uansett...

Vivi sa...

Lysthus er skikkelig godt å ha. Vi har mange kose stunder i vårt.
Ser du har vasket drivhuset ditt, skikkelig flink du. Har ikke fått gjort det enda, skal bare brukes til lagring av hageutstyr i vinter. Og så skylder jeg på at det er mye koseligere å drive ute med vann om våren.

Ellea sa...

Takk for hyggelige og oppmuntrende kommentarer:-) Det største problemet blir å finne noen som kan ta på seg jobben med å sette det opp (iallefall det meste) Siden jeg har en pendlermann begrenser det seg hvor mye han kan få gjort i helgene. Og vi vet sørgelig godt hvor mye jobb det er med å sette opp et drivhus. Dersom noen vet om noen som gjør slike jobber vil jeg gjerne ha beskjed!