tirsdag 14. oktober 2008

Keep on dreaming......

I dag drømmer og funderer jeg. Om dette drivhuset som jeg har så lyst på.
Bildet er fra hjemmesiden til Hobbydrivhus

Jeg har lest gamle innlegg på hagegalforumet og kjører en vanvittig diskusjon om dette med glass kontra polycarbonat oppe i hodet mitt. Tenk hvis jeg angrer noe vanvittig på at jeg kjøpte glass Dette drivhuset har jeg tenkt å beholde, jeg akter ikke å bytte det ut med det første. Er det bedre med polycarbonat i taket i det minste?? Kan jeg kjøre helårsdrift i huset dersom jeg isolerer det godt med bobleplast og har på varme? Vil det hjelpe at huset står på terassen og ikke på marka? (innbiller meg at det kommer mer kulde fra marka enn fra en terasse).Men jeg vil jo ha et drivhus som er fint å se på (ikke minst vil min bedre halvdel det!). Kan jeg kanskje senke litt på kravene til isolasjon når det estetiske er viktig?

Spørsmålene er mange og tumler rundt i mitt lille hode. Er det noen som kan gi meg svar på disse blir jeg ualminelig lykkelig.

Men det bittelille huset er solgt Da jeg kom på jobb i dag fortalte min kjære kollega at nå var hun så inspirert av min hagegalskap at hun hadde bestemt seg for å kjøpe drivhus. Men hun ville bare ha et lite som skal stå på verandaen. Da jeg fortalte at hun kan kjøpe mitt ble hun kjempeglad. To fornøyde kolleger var det

7 kommentarer:

Charlotte sa...

Ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Min søster har sånt 10 m2 ett eller annet. Med glass og poly i taket. Løp å kjøp!!

Ellea sa...

Takk, takk, takk, takk, takk:-)

Jeg var så i tvil sånn plutselig, men nå har jeg allerede begynt å løpe:-)

Pusepilde sa...

Jahaja, Jeg tenkte å skrive at det kune sikkert være lurt med polytak, men når du allerede hadde begynt å løpe kan det kanskje få deg til å løpe litt fortere...!

Juni sa...

Det der med drivhus og glass kontra polycarbonat kan jeg ikke si så mye om, men det hyggelig å høre når hagegleden smitter. Fint å ha noen å dele hagegleden med også på jobb.
Det var ellers et lekkert drivhus, og glass er pent da!

hildeG sa...

Det finnes også polykarbonat med bredere kanaler. Det gir omtrent samme gjennomsiktighet som glass med langt bedre isolasjonsevne og knuser ikke på langt nær så lett. Sjekk f eks sidene til Willab Trädgård.
Med mindre du har planer om herdet isolerglass da. Det er dyrt.

Rekkehuset sa...

Det var jo et fint drivhus da :-) Jeg vet ikke noe om hva som evt. er best, men ønsker deg lykke til! Moro med nytt :-)

Ellea sa...

Jeg har ikke noe i mot polycarbonat plater men dette drivhuset kommer bare med glass i veggene. Jeg har tittet litt rundt og de fleste slike lysthus kommer med glass pga innsyn.

Jeg kunne jo selvfølgelg sjekket litt rundt på nettet, men hobbydrivhus har veldig bra priser og så ligger de ikke lenger enn halvannen time unna, i Risør (det kunne tilogmed vært en god grunn til å titte innom Harryford og sjekke hvordan det går med alle spennende hageplaner:-)