torsdag 16. oktober 2008

Velduftende Brugge

Som jeg behørig omtalte i en tidligere blogg fikk jeg to store engletrompeter av Charlotte i forrige uke. Den ene av dem lyder forresten bare navnet Brugge:-). Jeg satte dem inn på gjesterommet sånn midlertidig, til jeg finner ut av hva jeg skal gjøre med dem. De siste dagene har alle knoppene sprunget ut på dem. Og der står både Brugge og vennen og sprer velduft over hele huset. Gjesterommet ligger like innenfor inngangsdøren og når jeg kommer hjem blir jeg ønsket velkommen av den fantastiske duften. Brugge har også en aldeles nydelig ferskenfarge.


Min fuchsia Lena har stått med massevis av knopper de siste ukene. De siste dagene har det vært godt og mildt, så nå har masse av knoppene slått ut i full blomst. Den var ikke så full av knopper og blomster i sommer. Det er jo en hyggelig bonus sånn midt i oktober.
Ellers har grubleriene rundt drivhus/lysthus endelig tatt slutt og jeg har bestemt meg for å bestille det i morgen. Etter råd fra Hobbydrivhus har jeg vært i kontakt med en snekker som vil ta jobben med å sette det opp. Og så har jeg kommet på en aldeles glitrende ide:
:

Jeg har et utekjøkken som jeg kjøpte for en del år siden, og har hatt stor glede av ute på terassen. Kranen blir koblet på en vanlig hageslange og så er det en utslags slange fra vasken. Nå som jeg får stort drivhus vil jeg ha plass til utekjøkkenet der inne, så jeg både får innlagt vann og et sted å vaske potter og lignende. Jeg borer bare hull i sokkelen for å føre slange inn og ut. Etter å ha oppdaget dette ble bare lykken komplett.
Jeg kan ikke helt skjønne at jeg skal få et så stort og flott drivhus
Nå skal jeg sove godt og drømme søtt i natt.......

2 kommentarer:

Juni sa...

Åhhhhh så heldig du er. Jeg gleder meg til å se det drivhuset ditt. Det kommer til å bli drømmeplassen.
Kjempesmart å ta kjøkkenet med inn i drivhuset, så kan du stå tørt og lunt i all slags vær også.

Harryford sa...

Dette blir flott Ella!!!!

Det er bare så herlig å være i driv/lysthuset på disse skarpkalde vårdagene, hvor sola varmer en opp til sydenfølelse!!!

Jeg hadde vedovn i mitt jeg!;-)