søndag 23. november 2008

Så var såsesongen i gang.

Nå klarte jeg ikke å vente lenger - nå måtte jeg bare begynne å så

Først var det en liten bytterunde med Charlotte som kom for en liten drivhuskjas i dag. Begge hadde noe den andre ønsket, så nå er vi begge noen frø rikere. Som om vi trengte det!!
Jeg fikk også gleden av å få hennes bedre halvdel og lillegutt på et lite besøk. For en herlig unge!! Han fikk tatt masse bilder i drivhuset. Skal bli moro å se dem

Ute i drivhuset stod utstyret klart til å begynne. Det er en helt spesiell følelse å putle med bittesmå frø og gjøre et tappert forsøk på å få fordelt dem i pottaSå var det å sette sammen minidrivhuset og plassere det på spireplassen i gangen. Her er det varmekabler i gulvet og godt med lys så her koste frøene seg godt i fjor

Så nå begynner gleden med å sjekke om det er kommet spirer. Det store spenningsmomentet hver dag når jeg kommer hjem fra jobb, og håpe på at når våren kommer er de bittesmå frøene... ..........blitt til en blomsterflor

7 kommentarer:

Vivi sa...

Jeg har fortsatt denne jordsekken i gangen, men orker liksom ikke noe mer enda. Kanskje til uka ???

Juni sa...

Så moro:) det blir spennende å komme hjem fra jobb fra nå av skjønner jeg. Og gleden når det første lille grønne viser seg er ubetalelig.
Det der lille minidrivhuset så veldig greit ut - tror jeg må skaffe et sånt når jeg får så-ånden.

amo sa...

Det er alltid så koselig å så. Men jeg må nok vente til en stund ut på vinteren før jeg kan starte.

Ellea sa...

Det er et skrekkelig greit minidrivhus og det koster ikke mange kronene Juni. Når jeg er ferdig med såperioden bruker jeg det i drivhuset som hylle:-)

Kanskje til uken ja Vivi....:-)

Twin sa...

Wow, så flink du er da.
Jeg har ikke fått sortert og ordnet frøene enda jeg, langt mindre bestilt det jeg eventuelt mangler :-(

Men egentlig har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal så veldig mye denne sesongen, da får jeg nemlig ikke plass til alle pellisene, fuchsiane og stiklingene i drivhuset til våren :-)

Men, jeg tror jeg vet hva som skjer. Kommer jeg bare i gang blir det nok sådd altfor mange sorter og med altfor mange spirer som jeg ikke klarer "ta livet av".
Wenche

Elisabeth sa...

Åee..det klør i mine frøfingre også, men jeg har bestemt meg for å holde ut til romjulen..vi får se..;)

solfrid sa...

Nå skulle jeg bare si; Takk for termosen!! Penger betalt. *stoor klem*

(heldige du som har begynt med frø ;o))