søndag 2. mai 2010

…og sånn ser det ut nå…..

Ja dette er altså synet som møter meg når jeg kommer inn gjennom porten til bakhagen nå! Eller porten……den er jo også borte.Hele hagen er et stort hull!

gjennom porten Og det blir ikke noe bedre når en kommer seg inn heller…..enda “bedre” var det da det stod en diger gul gravemaskin i hullet, men da fikk jeg ikke tatt bilde.

fra siden fra terassen

Terassen er full av krukker og annet skrot som pleier å stå under verandaen. Det eneste stedet som det ikke er fullt kaos er inne i paviljongen. Når det ser så fælt ut overalt er det viktig for meg å ha et sted der det ser pent ut. På fredag fikk jeg kjøpt nye møbler til å ha i paviljongen. Jeg likte disse så godt fordi de er litt anderledes enn alle andre slike møbler som er til salgs rundt om kring. Og da jeg fikk kjøpt noen fargeglade puter til å ha i ble det jo riktig fint:)

paviljong

Det er så kaldt enda at jeg må ha oppe to vegger og sette på gassvarmeren for å kunne sitte der. I går satt jeg og koste meg med et lite glass etter endt dyst i hagen. Jeg prøvde så godt jeg kunne å overse utsikten……….

fra paviljongen

….og heller drømme litt om hvor fint det kommer til å bli når det er ferdig:)

13 kommentarer:

Ninni sa...

Oj, som det ser ut hos deg nå! En hel revolusjon jo... Det er grusomt når det står på, men så blir det desto bedre etter på. Du har jo både paviljongen og lysthuset ditt å kose deg i så lenge, så du får bare prøve å lukke øynene for massakren... Tvi tvi!

Ninni sa...

Jeg ser forresten at det dukker opp mange flotte steiner, de kan jo gravern legge til side og lage et steinbed el lingende? Med fontenen din i kanskje?

Ellea sa...

Den store steinen skal få bli! Graverne har hatt streng beskjed om å bare lage den litt lavere, siden terrenget blir litt lavere:) Rundt fontenen er det nå kommet bed, men det er neste kapittel i bloggen:)

Vivi sa...

Så bra at du kan kose deg med ett glass, selv om det er litt kaotisk i hagen nå. Det er en egenskap ikke jeg har. Skulle helst vært ferdig før gravemaskin kom. :-)
Det blir sikkert kjempe flott når det blir ferdig. Gleder meg til å se resultatet.
Ha en flott søndag. Her skinner sola.

TurboLotte sa...

Himmel skal si du roter! -Neida stakakrs. For et hull!
Men så blir det jo knallbra til slutt da
Har kjøpt en liten texas fuglekasse til deg. TIlfelle det skulle komme noen amerikanske fugler på besøk i hagen din. Så kan de kjenne det igjen fra luften. He-he.

Ellea sa...

Ja du vet hvordan det er, når en først har begynt å spa så........

Nei men er ikke du snill da:)Amerikanske fugler kom til meg, her skal du hjemmefølelse finne:)

Sine sa...

Spennende å se hvordan dette blir. Så greit å ha noen fine soner innimellom alt også da. Jeg følger med! Fortsatt god helg til deg og dine!

krepsemor sa...

Det skal bli verre før det blir bedre, sier de =) Steiner i hager er kjempefint! Skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg! Lykke til i alle fall!

AnitaH2 sa...

Hi-hi, la merke til at du kommenterte GUL gravemaskin...
Du er nå søt, da!

Marit -Tusenfryd sa...

Her skjer det saker og ting!!!
Godt det var plass igjen til hagestuen og drivhuset ditt:)
Men tenk så fint det kommer til å bli! Du får bare lukke øynene og drømme om den dagen det blir frodig og grønt igjen Ellea!

Ellea sa...

Så du la merke til det ja Anita, liker man ikke gult i hagen liker man ikke gult i hagen:)

Tonerose sa...

OJOJOJOJ! Her skjer det ting ja! Det var ikke nok å leike med vann og sølekaker/støping i fjor altså, i år går du kraftig ut og får deg gravemaskin!! Hihi. :o)

Nei, dette ser jo utrolig bra ut - så GØY!!!

Gleder meg masse til flere bilder, kjempestas at vi får følge med! :o)

Anonym sa...

Har tagga deg litt, så du kan tenke på noe annet mens du ser på gravinga. I bloggen min.,